Antena Meniu Search
x

Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii şi ce câştiguri îţi aduc

Fiecare semn zodiacal are zile norocoase. Sau pot fi şi zile cu ghinion, aşa cum spune tradiţia populară despre marţi. Anumite zile ale săptămânii vă pot aduce succes în diferite domenii ale vieţii şi nu sunt deloc de ignorat.

Câştigurile pe care le aduc zilele norocoase ale fiecărei zodii
Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii - Hepta

Fiecare semn zodiacal are zile norocoase. Sau pot fi şi zile cu ghinion, aşa cum spune tradiţia populară despre marţi. Anumite zile ale săptămânii vă pot aduce succes în diferite domenii ale vieţii şi nu sunt deloc de ignorat.

Iată zilele norocoase ale fiecărei zodii şi ce beneficii au nativii.

Berbec: 

Berbecii pot atinge succesul la locul de muncă în ziua de Luni. Este o zi norocoasă şi pentru noi începuturi şi îmbunătăţiri în propria locuinţă. Dacă aveţi contracte importante de semnat, ziua de Marţi este cea potrivită. De asemenea vă aduce noroc şi în realizarea de sine sau asumarea riscurilor. Pentru iubire, pasiune, flirt, căsătorie şi copii, vinerea este ziua voastră norocoasă.

Pe acelaşi subiect

Taur: 

Zilele norocoase pentru Taur sunt marţi şi vineri. Marţea este o zi benefică pentru schimbări şi reuşite la locul de muncă, în care vă puteţi asuma riscuri în vederea unor câştiguri fabuloase. Vinerea este o zi destinată dragostei şi pasiunii, în care să vă concentraţi toată energia în plan familial. Ieşiţi alături de persoana iubită şi de copii, organizaţi plimbări în aer liber şi activităţi relaxante alături de rude şi prieteni. 

Gemeni: 

Zilele norocoase ale Gemenilor sunt miercuri, vineri şi sâmbătă. Miercurea este o zi perfectă pentru semnarea contractelor,  pentru încheierea unor contracte sau pentru călătorii în itneres de muncă. Vinerea este o zi destinată timpului petrecut în familie, alături de persoana iubită şi de copii. De asemenea, o altă zi norocoasă pentru Gemeni este sâmbăta, când puteţi face noi schimbări, vă puteţi asuma riscuri financiare pentru viitor şi vă puteţi pune ordine în gânduri. Renunţaţi la lucrurile vechi şi persoanele neproductive din viaţa dumneavoastră. 

Rac: 

Lunea este o zi destinată pasiunii pentru Raci. Vă asumaţi riscuri în ceea ce priveşte persoana iubită sau persoana pentru care aveţi sentimente în secret. Reuşiţi să vă dezvăluiţi emoţii ascunse fără să mai staţi pe gânduri şi aveţi şansa de a începe o familie. O altă zi norocoasă pentru acest semn zodiacal este miercuri, pentru semnarea contractelor sau luarea unor decizii financiare în propria afacere. Joi vă puteţi asuma riscuri instinctuale, bazate pe idei ultim moment, cum ar fi o călătorie în străinătate fără a plănui detalii în prealabil. De asemenea este o zi fructuoasă din punct de vedere artistic, în care să începeţi noi activităţi sau hobby-uri. 

Leu: 

Zilele norocoase ale unui Leu sunt duminică, vineri şi miercuri. Dacă aveţi planuri de călătorie, duminica este o zi potrivită pentru a vă face bagajele şi a pleca în vacanţă, alături de familie sau prieteni. Vinerea este o zi pentru iubire, pasiune, o zi în care vă puteţi exploata talentul prin artă, în toate formele ei şi în care puteţi cunoaşte oameni noi. Miercurea aduce succes în plan financiar, la muncă şi în carieră, benefică dacă aveţi de luat decizii importante în afaceri.

Fecioară: 

 O zi norocoasă pentru Fecioară, în ceea ce priveşte cariera este miercuri. Semnaţi contracte, întâlniţi noi oameni, unii pot fi posibili viitori investitori în afacerea dumneavoastră, călătoriţi în străinătate sau luaţi decizii financiare importante. Vinerea este o zi norocoasă pentru iubire, pasiune, familie, copii, dar şi pentru exprimarea creativităţii. 

Balanţă: 

Zilele norocoase pentru cei născuți sub semnul al șaptelea în zodiac, Balanţa, sunt vineri, duminică și marți. Vinerea este destinată armoniei şi emoţiilor şi este o zi în care Cupidon vă poate lovi cu săgeata dragostei şi puteţi începe o nouă relaţie. Duminica este o zi pentru familie şi pentru exprimarea creativităţii, aşa că puteţi chiar să le îmbinaţi. Creaţi activităţi artistice alături de copii, pictaţi împreună, cântaţi sau ieşiţi în parc cu rolele sau bicicletele. Marţea este o altă zi norocoasă mai ales în plan financiar, investiţi în afaceri sau plecaţi în călătorii în interes de muncă. 

Scorpion: 

Zilele norocoase ale Scorpionului sunt marţi, o zi în care să vă asumaţi toate riscurile unei noi iubiri. Începeţi o nouă relaţie cu o persoană care v-a fost alături mult timp şi care v-a împărtăşit sentimentele. Sâmbăta este o zi benefică în plan financiar, inspiraţională pentru decizii de viitor şi relaxantă pentru călătorii şi vacanţe. 

Săgetător: 

Zilele norocoase pentru Săgetător sunt joi, luni şi duminică. Așadar, luni este ziua dvs norocoasă dacă doriţi să vă sporiţi finanţele, să investiţi într-o afacere sau să plecaţi într-o călătorie în familie sau în interes de muncă. Lunea este o zi perfectă pentru a vă face curaj şi a vă exprima emoţiile în plan sentimental, pentru a lua decizii de viitor în ceea ce priveşte îmbunătăţirea locuinţei sau mărirea familie cu încă un membru. Nici de creativitate nu duceţi lipsă în această zi. Duminica este o zi în care vă puteţi asuma riscuri, vă puteţi exterioriza în faţa unui public sau puteţi pleca într-o adevărată aventură alături de persoana iubită.

Capricorn: 

Zilele norocoase ale Capricornului sunt sâmbăta, pentru finanțe, riscuri de carieră şi investiții de viitor şi miercurea pentru decizii importante în dragoste şi în plan familial. Este de asemenea o zi productivă la serviciu sau pentru studii, dar şi o zi în care să vă petreceţi timpul cu un hobby și pentru a crea noi prietenii.    

Vărsător: 

Zilele norocoase pentru Vărsător sunt sâmbăta şi miercurea. Sâmbăta este o zi perfectă pentru schimbări în diferite domenii, pentru realizări în plan familial sau financiar, iar miercurea este o zi norocoasă dacă vreţi să începeţi o relaţie nouă, să semnaţi un contract important sau dacă vreţi să plecaţi într-o călătorie. 

Peşti: 

Ziua norocoasă a peştilor pentru spiritualitate, succes financiar şi călătorii este joi. Dacă doriţi să petreceţi timp preţios în familie sau vreţi să vă piperaţi viaţa sentimentală, ziua de vineri este perfectă pentru astfel de decizii. Când vine vorba de muncă, educaţie, planuri noi de viitor sau schimbări profesionale, ziua norocoasă a peştilor este Luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii şi ce câştiguri îţi aduc