Antena Meniu Search
x

Zodiac dragoste 3 decembrie 2018. Săgetătorii nu știu pe cine să aleagă

Zodiac dragoste 3 decembrie 2018. Gemenii pot lua o decizie care sa ii faca sa sufere, insa care se va dovedi benefica pe termen lung. Iar sagetatorii au mai multe optiuni in plan amoros, lucru care ii poate face sa se simta confuzi.

Vezi și

Zodiac dragoste 3 decembrie 2018. Gemenii pot lua o decizie care sa ii faca sa sufere, insa care se va dovedi benefica pe termen lung. Iar sagetatorii au mai multe optiuni in plan amoros, lucru care ii poate face sa se simta confuzi.

BERBECII tind sa se preocupe numai de cariera astazi si si-ar putea neglija relatia cu cei dragi. Li se recomanda sa acorde atentie si timpului petrecut cu familia sau cu persoana iubita.

TAURII primesc mai multa atentie decat de obicei din partea celor dragi, iar asta ii face sa se simta importanti. O opinie din partea persoanei iubite ii poate scoate dintr-o incurcatura.

Nativii GEMENI pun piciorul in prag si iau o decizie care poate fi dureroasa, insa benefica pe termen lung. Au trait in ultima vreme o stare emotionala care i-a consumat foarte mult. 

RACII au o zi excelenta in plan sentimental. Relatia cu persoana iubita pare ca merge ca pe roate, lucru care ii tine cu zambetul pe buze intreaga zi. 

Nativii LEU isi iau inima in dinti si ii fac partenerului de viata o marturisire care le va imbunatati semnificativ relatia. Vor afla ca sinceritatea si comunicarea de care s-au cam temut pana acum sunt ingredientele cheie. 

FECIOARELE sunt sfatuite sa isi urmeze instinctul in relatia cu partenerul de viata. Se pot trezi intr-o situatie care sa ii faca nesiguri pe sentimentele fata de persoana iubita.

BALANTELE pot trai o dezamagire care sa ii dea peste cap. O persoana draga in care aveau mare incredere le poate insela asteptarile.

SCORPIONII sunt astazi unii dintre cei mai norocosi nativi. Cineva le e alaturi la fiecare pas, lucru care le va da sentimentul ca nimic nu este imposibil.

Mai multe optiuni in plan amoros pentru SAGETATORI ii pot face sa se simta usor confuzi in privinta sentimentelor. Sunt sfatuiti sa stea putin de vorba cu ei insisi si sa isi dea seama de ce simt cu adevarat.

O voce interioara ii indeamna pe CARPRICORNI sa puna capat unei povesti, fie ca vorbim de o relatie amoroasa sau de o prietenie. Simt ca ceva nu e in regula si vor sa scape de sentimentul de nesiguranta.

Cineva cu intentii nu tocmai bune le da tarcoale VARSATORILOR. Sunt sfatuiti sa nu impartaseasca oricui planurile sau secretele lor, pentru ca ar putea avea de suferit. 

PESTII sunt gata sa faca un sacrificiu pentru binele relatiei cu persoana iubita. Apar ceva obstacole in povestea lor de dragoste si ar face orice pentru a salva l

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Zodiac dragoste 3 decembrie 2018. Săgetătorii nu știu pe cine să aleagă