Antena Meniu Search
x

"100% infracţiune". Motivul halucinant pentru care o femeie a fost raportată la poliţie

Un utilizator de pe Twitter a fost atât de dezgustat de gustarea unei femei, încât a raportat-o poliţiei. Ea a postat o poză cu două felii de pâine prăjită unse cu cremă de ciocoloată şi presărate cu caşcaval.

Un utilizator de pe Twitter a fost atât de îngrozit de gustarea unei femei, încât a raportat-o poliţiei. Ea a postat o poză cu două felii de pâine prăjită unse cu cremă de ciocoloată şi presărate cu caşcaval ras.

Tânăra a urcat pe Twitter un colaj de poze cu invenţia sa culinară, folosind descrierea "Bună Twitter, aşadar, asta este minunata mea invenţie choc&cheese pe care o mănânc în timp ce postez tweet-ul astă".

Jack Young, din Glasgow, a fost atât de îngrozit de gusturile culinare ale femeii, încât a decis să semnalizeze postarea poliţiei din Scoţia.

Pe acelaşi subiect

Mesajul tânărului de 21 de ani a apărut pe reţeaua de socializare la începutul săptămânii şi a devenit rapid viral.

A fost redistribuit de peste patru mii de ori şi a obţinut peste 16 mii de aprecieri, iar părerile au fost împărţite.

Dacă unii dintre utilizatori au spus că li se face rău numai uitându-se la imagini, alţii au apreciat creativitatea femeii, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Are numai 16 ani şi peste 20 de milioane de fani pe Instagram. Motivul incredibil pentru care adolescenta este mai populară decât Cameron Diaz şi Ivanka Trump (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » "100% infracţiune". Motivul halucinant pentru care o femeie a fost raportată la poliţie