Antena Meniu Search
x

Patru lucruri care nu trebuie să-i lipsească niciodată unui bărbat cu stil

Unele lucruri rămân întotdeauna la modă. Un bărbat cu stil trebuie să ştie, totuşi, care sunt accesoriile demodate şi care sunt lucrurile pe care trebuie să le deţină pentru a demonstra că stilul face parte din viaţa sa

Unele lucruri rămân întotdeauna la modă. Un bărbat cu stil trebuie să ştie, totuşi, care sunt accesoriile demodate şi care sunt lucrurile pe care trebuie să le deţină pentru a demonstra că stilul face parte din viaţa sa.

Pe lângă o garderoba bogată şi potrivită pentru diferite ocazii, un bărbat care se respectă trebuie să aibă întotdeauna la dispoziţie câteva lucruri simple, care pot să spună totul despre personalitatea lui.

Un ceas

Ceasul a fost şi va rămâne la modă mult timp de acum înainte. Atenţie, însă, la brandul pe care îl alegem, deoarece este mai bine să nu purtăm un ceas, decât să ne afişăm cu un model care pare cumpărat de la colţul străzii. Poţi comanda un ceas şi online, însă trebuie să verifici datele magazinului de unde vrei să faci comanda şi să afli, de pe forumuri, ce părere au oamenii despre acesta. Nu uită că un ceas este şi o bună investiţie, fiind considerat o adevărată bijuterie, care nu îşi pierde valoarea în timp. Nu evita să scoţi bani din buzunar pentru un astfel de accesoriu care oferă un plus de stil oricărui bărbat.

Un aparat de tuns barba

Majoritatea femeilor se simt atrase de bărbaţii cu barbă, însă cu o singură condiţie: această să fie îngrijită. O barbă rară şi neuniformă le oferă persoanelor de lângă tine senzaţia că nu îți pasă cum arăți. Dacă ai o astfel de barbă, nu risca pe „spinarea” imaginii tale şi bărbiereşte-te. Dacă ai, însă, o barbă deasă, ea nu trebuie să depăşească lungimea de câţiva centimetri și trebuie întreținută constant cu un aparat performant şi precis de tuns barba. Bărbaților nu le place, însă, să piardă foarte mult timp în magazine și să ceară zeci de opinii din partea vânzătorilor. De aceea, o solutie rapidă abordata de majoritatea barbatior este studierea online a produselor, înainte de cumpărare. În functie de stilul pe care vrei să-l abordezi, pephilips.ro  poți afla, prin comparație, ce fel de aparat ți s-ar potrivi cel mai bine.  

Trei parfumuri

Orice bărbat cu stil deţine acasă cel puţin trei parfumuri. Atenţie, însă, la modul în care alegi parfumul potrivit pentru ţine! Acelaşi parfum ar putea mirosi extrem de bine pe pielea cuiva, iar în contact cu corpul tău ar putea emana un miros neplăcut, mai ales după două sau trei ore de la aplicare. Explicaţia este simplă: parfumul interacţionează chimic cu pielea fiecărei persoane, care este unică, iar rezultatul nu se simte la nota de vârf, imediat după aplicare, ci la nota să de mijloc şi, mai ales, de bază. Când vrei să cumperi un parfum, intră într-un magazin de specialitate, aplică direct pe piele două sau trei parfumuri şi decide după câteva ore sau chiar după o zi asupra parfumului pe care ți-l dorești.

Un telefon din clasa business

Indiferent cât de mult ne place sau nu să credem asta, telefonul mobil reprezintă o adevărată carte de vizită pentru un bărbat. Dacă doreşti să achiziţionezi un smartphone, alege un model din clasa business. Nu trebuie să fie din ultima generaţie, însă performanţa sa spune multe lucruri despre modul în care te raportezi la ideea de clasă, la confortul tău şi la tehnologie. Iar un smartphone performant ar putea crea imaginea unui adevărat profesionist în domeniu, mai ales atunci când te afli la o întâlnire de serviciu sau cu un potenţial partener de afaceri.

 

 

Foto: pixabay.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Patru lucruri care nu trebuie să-i lipsească niciodată unui bărbat cu stil