Antena Meniu Search
x

5 motive pentru care ar trebui să te angajezi la PhotoHotel

5 motive pentru care ar trebui să te angajezi la PhotoHotel - pixabay.com

Se spune că în viață ar trebui să îți transformi pasiunea în carieră dacă vrei să fii fericit și mulțumit de ceea ce faci la sfârșitul fiecărei zile. Dacă te pasionează fotografia și călătoriile, atunci acest job este perfect pentru tine și îți vom spune în cele ce urmează de ce să te angajezi la PhotoHotel:

Experiență profesională unică

Fiecare dintre noi ne dorim un job unic, care să ne provoace în fiecare zi și să ne scoată din monotonie. Un job la PhotoHotel este de fapt o experiență profesională și personală unică în viață. Cele mai bune păreri PhotoHotel îți spun că este de altfel prima companie specializată în fotografie turistică hotelieră.

Vezi fotografi la nunți, la botezuri, la evenimente importante din viața oricărui om, dar de câte ori ai văzut un fotograf în vacanță cu turiștii? Una din atribuțiile tale va fi să găsești turiști dornici să imortalizeze momentele unice din vacanță cu ajutorul tău, să îi consiliezi, să propui locuri faine în care să aibă loc diverse ședințe foto și să te asiguri că vor avea cele mai frumoase amintiri. Așteaptă-te să asiști la momente unice din viața turiștilor și de ce nu, să îți faci și prieteni pe viață în timpul programului de lucru.

Călătorii

Dacă te întrebi de ce să te angajezi la PhotoHotel, răspunsul este unul simplu: vei călători mai mult, în țări pe care poate nici măcar nu visai că vei ajunge sau pe care nu le-ai luat în considerare din motive financiare. Dacă vei căuta o părere despre PhotoHotel, vei vedea că majoritatea angajaților au declarat că aceste călătorii au fost factorul determinant în decizia de angajare.

Salariul

Salariul minim garantat de PhotoHotel este de 700 de Euro, bani care îți rămân ție în buzunar. Pe lângă acest salariu (care poate crește în funcție de performanțele tale), ai cazarea, mâncarea și transportul gratuit în destinația unde îți vei petrece anul. Contractul încheiat este pe o perioadă de 7 luni pentru destinația aleasă, însă poate fi prelungit pentru un an întreg.

Posibilitatea de a avansa în funcție

Cei de la PhotoHotel îți oferă posibilitatea de a avansa în funcție de implicarea ta și dacă demonstrezi că îți place ceea ce faci. Unii angajați au ajuns de la consilieri foto la team leaderi în doar câțiva ani. Și tu poți fi în locul lor!

Cursuri de perfecționare

Atunci când ne pasionează un anumit domeniu, dorim să ne perfecționăm continuu, să știm ultimele noutăți și să le asimilăm astfel încât să devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem. Un alt avantaj pe care ți-l oferă un job la PhotoHotel este chiar această perfecționare prin intermediul stagiilor de formare sau a workshop-urilor. Vei afla astfel care sunt secretele care stau la baza unei fotografii de portret profesioniste, vei învăța mai multe lucruri despre tehnicile de vânzare și negociere, despre munca în echipă sau atitudinea și comportamentul membrilor echipei, aspecte absolut esențiale în domeniul hotelier.

Acum că ai aflat de ce să te angajezi la PhotoHotel, ce ar fi să faci primul pas și să aplici pentru un job de consilier foto? Urmează-ți visul și transformă-l într-un job care să îți aducă atât satisfacție interioară, cât și financiară. Călătorește și fă-ți o părere despre PhotoHotel și exploatează-ți talentul de fotograf!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » 5 motive pentru care ar trebui să te angajezi la PhotoHotel