Antena Meniu Search
x

A devenit miliardar peste noapte, după ce a câștigat marele premiu la loterie. Bărbatul din SUA poate primi pe loc doar jumătate din sumă sau toată timp de 30 de ani

Un bărbat a devenit miliardar peste noapte, după ce a câștigat marele premiu la loterie, în valoare de 1.13 miliarde de dolari.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 18:27

A devenit miliardar peste noapte, după ce a câștigat marele premiu la loterie. Bărbatul din SUA poate primi pe loc doar jumătate din sumă sau toată timp de 30 de ani - Shutterstock

Câștigătorul din New Jersey, SUA, poate opta însă să primească o plată unică de 537,5 milioane de dolari sau pentru întreaga sumă astronomică, însă pe o perioadă de 30 de ani.

Miliardar la loterie

Așadar, este posibil să devii miliardar cu un bilet de loterie. Primul câștigător pentru jackpotul Mega Millions din 2024 în valoare de 1,13 miliarde de dolari (sau 1,044 miliarde de euro) a fost câștigat marți seara în New Jersey. Pentru a deveni miliardar, tot ce trebuia să faci era să bifezi 7, 11, 22, 29, 38 și să alegi „Mega Ball” numărul 4.

Acesta este al cincilea cel mai mare câștig din istoria Mega Millions și al optulea ca mărime din istoria loteriei din SUA , scrie Le Parisien.

Este pentru prima dată în acest an când jackpot-ul Mega Millions a depășit 1 miliard de dolari. Din 8 decembrie, când doi jucători au împărțit 394 de milioane de dolari (aproximativ 364 de milioane de euro), au fost efectuate 30 de extrageri fără ca nimeni să găsească cele cinci numere corecte și „Mega Ball-ul”. Chiar dacă nu au câștigat jackpot-ul, alți treisprezece jucători Mega Millions se pot consola după ce au câștigat un milion de dolari.

Biletele pentru extragere sunt vândute în 45 de state americane la prețul de doi dolari. Cel mai mare câștig a fost câștigat în august anul trecut, cu 1,602 miliarde de dolari câștigați de un jucător di Florida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » A devenit miliardar peste noapte, după ce a câștigat marele premiu la loterie. Bărbatul din SUA poate primi pe loc doar jumătate din sumă sau toată timp de 30 de ani