Antena Meniu Search
x

A fost aleasă Miss Columbia! Are o poveste de viață care a impresionant până la lacrimi juriul

Jealisse Andrea Tovar Velásquez, studentă la design industrial, a fost aleasă luni noua Miss Columbia într-o gală plină de muzică și culoare

la 18.11.2015, 16:04

Jealisse Andrea Tovar Velásquez, studentă la design industrial, a fost aleasă luni noua Miss Columbia într-o gală plină de muzică și culoare la care a fost invitată și actuala Miss Univers, tânăra, tot columbiană, Paulina, relatează EFE.

Jealisse Tovar, o tânără de culoare în vârstă de 22 de ani, a fost reprezentanta departamentului Chocó (vestul), cel mai sărac al țării, și era considerată una dintre favorite încă de la începerea concursului.

La dimensiunile sale aproape perfecte (86, 68, 97) și 1,79 metri înălțime se adaugă o simpatie și o carismă care au convins imediat juriul care a desemnat-o regina frumuseții. Este a doua tânără de culoare aleasă Miss Columbia după victoria lui Vanessa Mendoza în 2001.

De fapt, la această ediție, a fost pentru prima dată în 81 de ani de concurs când cinci tinere de culoare și-au disputat coroana, un adevărat record pentru Columbia. După ce a uimit întreaga asistență cu o ținută de seară cu trenă, Tovar a defilat în costum de baie și a făcut față cu brio celei mai grele dintre probele serii: întrebările.

La actuala ediție majoritatea întrebărilor au fost legate de actualul proces de pace dintre guvernul columbian și gherila FARC, desfășurat sub auspiciile Havanei și care se așteaptă să se încheie la 23 martie anul viitor.

Întrebată ce mesaj de reconciliere ar putea trimite poporului columbian, Miss Choco a răspuns senină că este necesară o dezvoltare socială pentru a putea câștiga recunoștința cetățenilor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » A fost aleasă Miss Columbia! Are o poveste de viață care a impresionant până la lacrimi juriul