Antena Meniu Search
x

A fost șocată! În loc de bacşiş, a primit de la o clientă geloasă un bilet cu un mesaj răutăcios. Răspunsul chelneriţei a devenit viral

O femeie proaspăt căsătorită, pe care soţul ei a scos-o la restaurant în luna de miere, nu a apreciat deloc amabilitatea chelneriţei care i-a servit şi în loc de bacşiş i-a lăsat un mesaj mai mult decât răutăcios

O femeie proaspăt căsătorită, pe care soţul ei a scos-o la restaurant în luna de miere, nu a apreciat deloc amabilitatea chelneriţei care i-a servit şi în loc de bacşiş i-a lăsat un mesaj mai mult decât răutăcios.

Jessica Morris era de serviciu într-un restaurant din Centerville, Ohio, weekendul trecut, când un cuplu a venit să-şi celebreze luna de miere împreună cu altă pereche. Jessica a preluat masă care se află în sectorul ei, în timp ce proaspătul ei soţ, Travis, cu care s-a căsătorit pe 9 octombrie, servea la alte mese din apropiere, potrivit Daily Mail.

Clientă proaspăt căsătorită - Jenny - i-a spus Jessicai că nu-i place numele ei şi a întrebat-o dacă ea şi proaspătul ei soţ o pot strigă Jess. Această le-a spus că o pot strigă oricum, apoi a continuat conversaţia cu o glumă.

Deşi Jenny nu a fost tocmai politicoasă cu chelneriţa, a considerat că amabilitatea acesteia era, de fapt, un avans făcut soţului ei, iar la finalul serii, în loc de bacşiş, a lăsat pentru Jessica un bilet cu următorul mesaj: "El este soţul meu, găseşte-l pe al tău. Mult succes :)"

Jessica Morris

Când a ajuns acasă, Jessica a meditat un pic la ce s-a întâmplat, iar apoi a postat pe Facebook un mesaj-răspuns la ceea ce i-a scris Jenny: "Deci, dragă Jenny, îmi face plăcere să-ţi aduc la cunosctinta că tipul care servea la mesele de alături şi care tot vorbeam în timp ce tu stăteai la masă este SOŢUL MEU. Deci, mi l-am găsit şi arată mai bine decât al tău. De asemenea, aş vrea să ştii că îmi pare rău că soţul meu m-a dus în luna de miere într-o croazieră şi nu la un restaurant. În plus, soţul meu nu m-ar lasă niciodată să mă simt atât de nesigură încât să scriu cuiva un astfel de bilet..."

Mesajul chelneriţei a fost distribuit de peste 50.000 de ori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » A fost șocată! În loc de bacşiş, a primit de la o clientă geloasă un bilet cu un mesaj răutăcios. Răspunsul chelneriţei a devenit viral