Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adevăratul Benjamin Button: Un băieţel de patru ani arată ca un om bătrân. Suferă de o boală extrem de rară care îi îmbătrâneşte corpul de opt ori mai repede decât în mod obişnuit (GALERIE FOTO)

Un băiat în vârstă de patru ani seamănă cu un pensionar în vârstă de 80 de ani, din cauza unei afecţiuni extrem de rară.

de Redactia Observator

la 01.08.2016 , 22:48

Un băiat în vârstă de patru ani seamănă cu un pensionar în vârstă de 80 de ani, din cauza unei afecţiuni extrem de rară.

Bayezid Hossain, din Magura, sudul Bangladesh-ului, arată ca un monstru: are faţa umflată, ochii îi sunt lăsaţi, la fel şi pielea. Suferă de dureri articulare şi deja are dinţii slabi şi rari.

Oamenii de ştiinţă spun că suferă de progeria, o boală care îmbătrâneşte corpul de opt ori mai repede decât în mod obişnuit. Baiazid are, de asemenea, o formă de cutis laxa, o tulburare rară a țesutului conjunctiv în care pielea atârnă în pliuri.

Articolul continuă după reclamă

În vârstă de 18 de ani, mama sa, Tripti Khatun, spune ca este uimită de cât de inteligent este fiul ei, dar i se rupe inima când vede cum arată.

Oamenii din comunitate stau departe de el şi copiii se tem să se joace cu el, în ciuda faptului că Bayezid este inteligent.

Tulburarea de care suferă băieţelul se spune că a inspirat romanul lui F Scott Fitzgerald şi filmul în care joacă Brad Pitt – “Strania poveste a lui Benjamin Button”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Inedit » Adevăratul Benjamin Button: Un băieţel de patru ani arată ca un om bătrân. Suferă de o boală extrem de rară care îi îmbătrâneşte corpul de opt ori mai repede decât în mod obişnuit (GALERIE FOTO)