Antena Meniu Search
x

Animație grafică: Cum s-a produs accidentul mortal din Satu Mare

Un tânăr de 34 de ani și un asistent SMURD și-au pierdut viața într-un teribil accident rutier, în care au fost implicate o camionetă, o ambulanță și un autoturism, la Satu Mare. Modul probabil în care a avut loc accidentul a fost recreat cu ajutorul unei animații grafice.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.09.2020, 23:45

Vezi și
  • Doi morți au rezultat în urma accidentului
  • Vinovatul ar fi un șofer de 19 ani

Două persoane au murit în urma unui accident în care au fost implicate ambulanţă şi o autoutilitară, între Satu Mare şi Negreşti-Oaş. Mai multe persoane au fost rănite.

"Pe DN19 Satu Mare – Negreşti-Oaş, pe raza localităţii Ciuperceni, judeţul Satu Mare, a avut loc o coliziune între o ambulanţă şi o autoutilitară", au anunțat autoritățile.

În urma impactului, două persoane au decedat, una dintre ele, aflată în autoutilitară fiind carbonizată. Mai multe persoane au ajuns la spital cu fracturi. În autoutilitară erau cinci pasageri, iar în ambulanţă erau trei.

Vinovat de producerea tragediei ar fi un șofer de 19 ani, care a intrat cu mașina în camioneta oprită pentru a acorda prioritate salvării care era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în ambulanță, iar mașina a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de pod.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Animație grafică: Cum s-a produs accidentul mortal din Satu Mare