Antena Meniu Search
x

Aşa afli dacă eşti minţit! Gesturile care dau de gol

E greu să îţi dai seama că eşti minţit, însă specialiştii spun că există semne care îţi arată clar că stai vorba cu un mincinos

E greu să îţi dai seama că eşti minţit, însă specialiştii spun că există semne care îţi arată clar că stai vorba cu un mincinos

Potrivit cercetătorului israelian Avinoam Sapir, oamenii care mint tind să ofere introduceri largi, pline de detalii, însă, atunci când ajung la partea importantă a poveştii, acolo unde minciună ar putea ieşi la iveală, trec foarte succint peste aceste momente.

Când o persoană minte, există o neconcordanţă între cuvinte şi gesturi. Aşa că, dacă bănuieşti că cineva te minte, cere o explicaţie şi fii atent la limbajul nonverbal. O persoană care minte îşi va atinge faţa, nasul sau gura mai des decât o face o persoană normală.

Citeşte şi VIDEO! Cel mai simplu TEST prin care poţi afla dacă eşti un MINCINOS BUN

Cel care minte nu va susţine neapărat că varianta sa este cea adevărată. Pentru a evita orice responsabilitate, aceasta va folosi termeni precum “Din ce îmi amintesc eu".

O persoană care minte tinde să ridice bariere fizice şi psihologice între ea şi interlocutori. Astfel, în mod inconştient, un mincinos va plasa un obiect intre el şi interlocutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Aşa afli dacă eşti minţit! Gesturile care dau de gol