Antena Meniu Search
x

Astrele îţi spun tot! Ce fel de PRIETEN eşti în funcţie de ZODIE

Mai bine fără prieteni decât cu prieteni răi, spune un proverb românesc. Acesta pare să fie motivul pentru care astrologii au decis să afle punctele forte ale fiecărei zodii în parte. Iată ce a ieşit

Mai bine fără prieteni decât cu prieteni răi, spune un proverb românesc. Acesta pare să fie motivul pentru care astrologii au decis să afle punctele forte ale fiecărei zodii în parte. Iată ce a ieşit

BERBEC:

Niciodată plictisitori, veşnic intenşi în gândire şi în acţiuni, Berbeci sunt prieteni de nădejde mai cu seamă în momentele grele ale vieţii. Cel mai mare atu al unui Berbec în relaţiile de prietenie este curajul.

TAUR:

Simpli, calzi, Taurii sunt prieteni care oferă confort celor din jurul lor. Au rădăcinile bine înfipte, fapt care poate linişti şi cel mai aerian prieten al lor. Stabilitatea în prietenie este atuul nativilor din Taur.

GEMENI:

Persoane foarte sociale, Gemenii par a lega repede prietenii. Însă sunt şi ei conştienţi că nu toate sunt cu adevărat profunde. Totuşi, prieteniile trainice ale Gemenilor sunt menit să reziste în timp ani buni, poate chiar o viaţă. Nativul din Gemeni este tipul de prieten care te va pune în faţa tuturor adevărurilor incomode de care te ascunzi, având capacitatea de a-ţi deschide ochii.

RAC:

Loiali până la capăt, nativii din Rac sunt dispuşi să-şi dea şi hainele de pe ei doar ca să ajute un prieten. Marele atu al prietenului Rac este profunzime sentimentelor sale, însă prezintă şi un dezavantaj: manifesta dependenta de prietenul adevărat şi pretinde reciprocitate într-un mod care poate sufoca uneori.

LEU:

Căldura în relaţie este principalul atu al Leului ca prieten, dar şi faptul că va sări în luptă oricând va simţi că amicul de suflet este în faţa unui pericol pentru a-l apăra cu dinţii.

FECIOARA:

Nativii acestei zodii îşi manifesta căldura în prietenie prin acţiuni. Fecioarele fac deseori o mulţime de chestii pentru prietenul adevărat. Atenţia la detalii şi dorinţa de a evidenţia mereu adevărul sunt atuurile în prietenie în cazul Fecioarelor.

BALANŢA:

Parteneriatul echilibrat este conceptul de bază pe care Balantele îşi clădesc prieteniile. Din acest motiv nici nu au multe, căci nu toţi nativii zodiacului pot da în schimb tot ceea ce poate oferi Balanţa. Cooperarea este atuul principal al nativilor din Balanţă în relaţiile lor de prietenie.

SCORPION:

Intenşi din fire, Scorpionii au o perspectivă aparte asupra prieteniei. Dezavantajul vine din natură suspicioasă a Scorpionilor temători de trădare şi susceptibili la neîncredere, necesitând constând dovezi de dăruire emoţională din partea prietenului.

SĂGETĂTOR:

Comportându-se ca nişte clovni atunci când simt că prietenul apropiat are probleme, Săgetătorii sunt dispuşi să se dea de trei ori peste cap doar ca să aducă un zâmbet pe buze unui prieten drag. Săgetătorii, firi cu înclinaţii puternic educaţionale, dornici de noutate, pot fi prieteni excepţionali altor persoane la fel de deschise ca ei. Optimismul este atuul Săgetătorilor în relaţiile lor de prietenie.

CAPRICORN:

Nativii acestei zodii sunt constanţi şi realişti, fiind mereu acolo unde trebuie atunci când un prieten drag a dat de probleme. Atuul în relaţiile de prietenie ale Capricornilor este capacitatea lor de a-şi îndruma prietenul către ţeluri concrete.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii se pot detaşa foarte uşor de situaţiile emoţionale în care sunt puşi, oferind tot ce au la dispoziţie pentru omul pe care-l considera prieten. Atuul Vărsătorilor în relaţiile lor de prietenie este capacitatea lor de a permite amicului să se exprime liber, fără niciul fel de teamă de judecată.

PEŞTI:

Nativii acestei zodii obişnuiesc să-şi împărtăşească emoţiile în relaţiile prietenie, iar când nu simt reciprocitate, se simt uşor înşelaţi, menţinând astfel relaţii superficiale. Atuul principal al nativilor din Peşti în relaţiile de prietenie este bună lor capacitate de a asculta, dar şi puterea lor crescută de a empatiza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Astrele îţi spun tot! Ce fel de PRIETEN eşti în funcţie de ZODIE