Antena Meniu Search
x

Atenție! Anumite părți ale corpului NU TREBUIE ATINSE!

Mâinile au un rol foarte important în transmiterea germenilor, iar degetele tale sunt contaminate chiar şi după ce te speli pe mâini. Dacă nu îţi tăi unghiile constant, prezenţa bacteriilor creşte

Mâinile au un rol foarte important în transmiterea germenilor, iar degetele tale sunt contaminate chiar şi după ce te speli pe mâini. Dacă nu îţi tăi unghiile constant, prezenţa bacteriilor creşte. 

Faţă

Ai nevoie de mâini pentru a te spală pe faţă sau a aplică crema, însă în alte cazuri, ţine-le departe de această zona. Când ai mâinile pline de bacterii şi le foloseşti pentru a-ţi atinge faţă, îţi creşti considerabil riscul de îmbolnăvire. Potrivit specialiştilor, degetele conţin uleiuri care îţi închid porii şi duc la apariţia acneei, aşa că spală-te întotdeauna înainte să îţi atingi faţă, scrie Unică.

Ochii

Dacă nu porţi lentile de contact, nu ai niciun motiv să îţi atingi ochii cu mâinile goale, pentru că poţi lasă bacterii în ei. Nu te freca la ochi, dacă ai mâncărimi sau ochii uscaţi, spală-te înainte pe mâini sau mergi la medic.

Vezi AICI continuarea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Atenție! Anumite părți ale corpului NU TREBUIE ATINSE!