Antena Meniu Search
x

Bunicuţa de la Neversea! O femeie de 86 de ani, în mijlocul distracţiei de la malul mării! Imaginile au devenit virale

Prima ediţie a festivalului Neversea, de pe litoral, desfăşurat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, va rămâne, fără îndoială, în istoria nopţilor de distracţie de la malul mării.

Prima ediţie a festivalului Neversea, de pe litoral, desfăşurat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, va rămâne, fără îndoială, în istoria nopţilor de distracţie de la malul mării.

Asta datorită zecilor de mii de oameni care s-au adunat în faţa scenelor amenajate pe plajă şi a distracţiei fără limite încinse la malul mării în plin sezon. Printre miile de tineri veniţi la Neversea a fost surprinsă şi o bunicuţă de 86 de ani. 

A împlinit frumoasa vârstă chiar în a doua zi a festivalului, aşa că nepoata sa s-a gândit să îi facă un cadou inedit. A adus-o în mijlocul nebuniei de pe plajă, unde bunicuţa nu părea deloc deranjată de ce se întâmpla în jurul ei.

Imaginile au fost surprinse de organizatorii festivalului şi au devenit virale pe reţelele de socializare. Peste 53.000 de persoane, atât din ţară, cât şi din străinătate au luat parte la concertele susţinute în cea de-a doua zi a festivalului Neversea, pe plaja Modern din Constanţa.

Nume mari în lumea dj-ilor din toată lumea au urcat pe scena de la Neversea: Afrojack, Mike Perry, Rudimental DJ, Marc Romboy şi mulţi alţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Bunicuţa de la Neversea! O femeie de 86 de ani, în mijlocul distracţiei de la malul mării! Imaginile au devenit virale