Antena Meniu Search
x

Când te vei mărita, în funcţie de zodie. Spui "DA" la 20 de ani sau aştepţi bărbatul perfect până după 30?

Când te vei mărita, în funcţie de zodie. Căsătoria este un moment perceput diferit de fiecare femeie în parte. Unele abia aşteaptă să îmbrace rochia de mireasă, în timp ce altele sunt mai rezervate în privinţa legămintelor.

Cuplu proaspăt căsătorit
Când te măriţi, în funcţie de zodie. Ce spun astrele despre marele moment, după semnul zodiacal - Hepta

Când te vei mărita, în funcţie de zodie. Căsătoria este un moment perceput diferit de fiecare femeie în parte. Unele abia aşteaptă să îmbrace rochia de mireasă, în timp ce altele sunt mai rezervate în privinţa legămintelor, aşa că aleg mai degrabă să se ocupe de carieră, călătorii sau dezvoltare personală, ori pur şi simplu nu îşi doresc să facă acest pas, nevăzând utilitatea actului în sine.

Iar cum rareori se întâmplă ca lucrurile să ne iasă în plan personal aşa cum le-am proiectat, să vedem ce spun astrele despre momentul căsătoriei, pentru fiecare zodie în parte.

Capricorn

Pentru nativele Capricorn, căsătoria ar putea veni în jurul vârstei de 30 de ani, asta pentru că ele îşi stabilesc alte priorităţi până la această vârstă, cum ar fi cariera sau poziţia socială. Mai mult decât atât, astrele spun că aceste femei au dese momente de neîncredere în sine atunci când vine vorba de relaţiile de lungă durată şi pot renunţa prea uşor la persoana iubită.

Vărsător

Femeile din zodia Vărsătorului sunt foarte independente şi nu ţin cont de prea multe aspecte. Ele nu cred în ideea de căsătorie şi sunt convinse că dragostea se trăieşte fără acte. Nativele acestui semn nu sunt nici adeptele relaţiilor foarte stabile, simţind constant nevoia de libertate. Dacă totuşi vor îmbrăca rochia de mireasă, asta se va întâmpla după vârsta de 30 de ani şi chiar şi aşa, o vor face mai mult sub presiune, decât din dorinţă.

Peşti

Femeile în zodia Peşti sunt nişte romantice convinse care proiectează ziua nunţii încă din adolescenţă. Visează la o nuntă ca-n basme, unde dragostea adevărată primează. Aceste native vor simţi nevoia să facă marele pas chiar în jurul vârstei de 20 de ani.

Berbec

Nativele Berbec ar putea spune da încă de la prima întâlnire. Nu vor să aştepte prea mult ziua nunţii şi e foarte posibil să o trăiască chiar înainte de a împlini 20 de ani.

Taur

Femeile Taur sunt ceva mai răbdătoare şi calculate. Îşi doresc o relaţie ideală şi o dragostea care să le aducă pacea sufletească, dar se vor gândi cu siguranţă de trei ori înainte de a lua o hotărâre atât de importantă. Astrele spun că momentul ideal al căsătoriei pentru aceste native este undeva în jurul vârstei de 25 de ani.

Gemeni

Gemenii sunt persoane foarte greu de înţeles. Mofturoase şi nehotărâte, femeile din această zodie îşi vor găsi extrem de greu un partener pe placul lor. Şi mai greu, unul care să le tolereze stările foarte schimbătoare. Le surâde ideea căsătoriei, însă, în acelaşi timp se sperie de importanţa acestui pas. Dacă îl vor face, va fi după ce vor împlini 30 de ani.

Rac

Racii. Aceşti sensibili şi romantici incurabili ai zodiacului. Pentru ei, familia înseamnă un ideal în viaţă. Nativele din zodia Racului se îndrăgostesc foarte uşor şi visează încă de la primele întâlniri că păşesc fericite spre altar. Iar astrele ţin cu ele şi spun că o vor face la scurt timp după vârsta de 20 de ani.

Leu

Femeile Leu, chiar dacă sunt firi focoase şi nestăpânite, visează în sinea lor la stabilitate. Vor să pară greu de convins că cineva le-ar putea face să le fie alături întreaga viaţă, dar chiar asta îşi doresc şi o vor face chiar înainte de a împlini 20 de ani.

Fecioară

Fecioara e femeia veşnic în căutarea idealului. Nu doar în dragoste, ci pe toate planurile. Aşa că îi va lua multă vreme până să spună "da" în faţa altarului, chiar mult după 30 de ani.

Balanţă

Balanţa este o familistă convinsă, însă greu de îndrăgostit. Are, la fel ca Fecioara nevoie de ceva timp să găsească un partener pe placul ei, însă o va face puţin mai repede decât vecina zodiacului: la 25 de ani.

Scorpion

Femeia Scorpion nu stă prea mult pe gânduri dacă "i s-a pus pata". Are foarte mare încredere în intuiţia sa şi ştie că nu va da greş dacă va spune "da" după primele întâlniri. Astrele spun că va face pasul măreţ pe la 25 de ani. 

Săgetător

Nici Săgetătoarele nu sunt mai chibzuite. Doar că ele sunt ceva mai nehotărâte: visează la povestea de dragostea din filme, dar şi la urcat munţii, traversat mările şi petrecut până în zori pe plaje sălbatice, fără vreun partener. Astrele spun că se vor linişti totuşi într-un final şi vor merge la altar puţin după 25 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Când te vei mărita, în funcţie de zodie. Spui "DA" la 20 de ani sau aştepţi bărbatul perfect până după 30?