Antena Meniu Search
x

Galerie foto Casa în care a copilărit Vecna din serialul "Stranger Things", scoasă la vânzare pentru 1,5 milioane de dolari

Fanii serialului "Stranger Things" pot locui acum în aceeași casă în care Vecna, personajul negativ din sezonul 4, și-a dezvoltat pentru prima dată puterile supranaturale.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 13:47

Vecna, antagonistul sezonului 4 al serialului de succes "Stranger Things", a fost un băiat obișnuit, cu înfățișare umană, pe nume Henry Creel. Serialul pune în prim-plan copilăria lui în casa Creel prin flashbackuri, relatează CNN. Încetul cu încetul, băiatul a realizat că posedă puteri psihokinetice și începe să le folosească pentru a-și răni și chiar a-și omorî mama și sora.

La origine, casa, care apare ca locuință Creel în serial, este un conac vechi de 140 de ani, situat în Roma, Georgia.

Casa este scoasă la vânzare pentru 1,5 milioane de dolari

Locuința a fost construită în 1882 de colonelul Hamilton Yancey. Multe dintre detaliile originale ale casei, cum ar fi rafturile de cărți lucrate manual și un seif de perete antic, s-au păstrat până în prezent.

Porprietatea de 6000 de metri pătrați are 7 dormitoare, șapte băi, iar în spatele acesteia există o altă casă de oaspeți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Casa în care a copilărit Vecna din serialul "Stranger Things", scoasă la vânzare pentru 1,5 milioane de dolari