Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă după CÂTEVA ore după ce ai consumat ACEASTĂ legumă!

Potrivit unui studiu realizat de cercetători americani, există o plantă care conține un pigment capabil să inhibe o proteină care stimulează creșterea tumorilor canceroase.

 Potrivit unui studiu realizat de cercetători americani, există o plantă care conține un pigment capabil să inhibe o proteină care stimulează creșterea tumorilor canceroase.

În cadrul acestui studiu, publicat în revista Nature cell biology, cercetătorii au adăugat o formă concentrată din acest pigment în celulele afectate de cancer. Astfel, au constatat că 50% din celulele maligne mor în două zile.

Rubarba este cunoscută atât pentru proprietățile ei în facilitarea tranzitului, datorită conținutului bogat în fibre, dar și pentru eficiența în eliminarea toxinelor. De asemenea, planta este valoroasă pentru aportul de vitamina C și potasiu, fiind recomandată femeilor la menopauză.

Rădăcina de rubarbă este bogată in fosfor, acesta având rolul de consolidare a sistemul osos și a danturii. Potrivit unor studii, tulpinile de rubarbă, consumate zilnic, timp de o lună, duc la scăderea colesterolului total cu 8%, iar colesterolului LDL (colesterolul rău) cu 9%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Ce se întâmplă după CÂTEVA ore după ce ai consumat ACEASTĂ legumă!