Antena Meniu Search
x

NU neglija semnele! Ce îți indică ACNEEA ta CORPORALĂ

Coșurile reprezintă uneori o problemă extrem de serioasă. Deși pare jenantă, este important să înțelegi că prezența ei poate indica, de fapt, o problemă de sănătate profundă

Coșurile reprezintă uneori o problemă extrem de serioasă. Deși pare jenantă, este important să înțelegi că prezența ei poate indica, de fapt, o problemă de sănătate profundă

Gât si umeri

Acneea apărută în aceste zone poate fi cauzată de haine prea strâmte, care nu permit pielii să respire sau de frecarea cauzată de genți și rucsacuri. O altă cauza ar putea fi un nivel ridicat de hormoni de stres sau o dietă bogată în zaharuri rafinate.

Piept

Dacă nu sunt de vină materialele sintetice, poliester, rayon sau nylon, atunci acneea de pe piept poate fi cauzată de alergii sau infecții fungice. Problema vine de la sistemul digestiv.

Brațe

Este cel mai probabil keratosis pilaris, și nu este, de fapt, acnee, dar poate să arate la fel de rău. Poate fi un simptom al unei deficiențe nutritive cauzată de probleme de asimilare sau de o alimentație necorespunzătoare și ar fi bine de consultat un specialist.

Picioare

Acest lucru indică posibile sensibilități sau alergii la substanțele chimice din produsele de îngrijire a corpului, săpunuri, vopseluri, parfumuri sau detergenți. Îndepărtarea părului cu lama de ras poate fi un alt factor ce favorizeaza apariția firelor de păr crescute sub piele.

Spate

Acneea de pe spate poate să apară din motive variate, de la alimentele prea grase până la hainele prea strâmte, care nu permit pielii să respire. Alte posibile motive sunt somnul deficitar, transpirația în exces și alergiile cutanate.

Cauzele apariției acneei corporale sunt mai mult de natură externă decât internă, ceea ce le face mai ușor de identificat și de tratat, informează viataverdeviu.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » NU neglija semnele! Ce îți indică ACNEEA ta CORPORALĂ