Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mare colecţionar Disney din lume îşi scoate jucăriile la licitaţie. Joel are o colecție impresionantă: 1.700 de obiecte strânse în 25 de ani

Timp de 25 de ani şi-a îndeplinit un vis din copilărie: a strâns toate obiectele Disney pe care le-a găsit în America. Are o colecţie impresionantă de peste 1700 de jucării, iar acum le vinde, pentru ca şi alţi oameni să se poată bucura de ele. Aţi auzit bine: cel mai mare colecţionar Disney din lume îşi scoate jucăriile la licitaţie.

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 14:26

Vezi și

Joel Magee, colecționar: Întotdeauna am avut o pasiune pentru Disney. M-am uitat la Unchiul Walt la televizor în fiecare sâmbătă seara, când eram copil. Minunata lume Disney. El ne-a arătat Disneyland. Practic, îl ştiam pe de rost, dar nu am fost niciodată acolo.

La un târg de jucării, Joel a descoperit un fost angajat la Disney, care avea foarte multe obiecte de vânzare. A cumpărat cât de multe a putut.

Joel Magee are şi toate afişele atracţiilor Disney din parc

Joel Magee, colecționar: Într-un fel, am vrut să le readuc la viaţă. Păsările Tiki, de exemplu. Erau o grămadă de gunoi când le-am adus. Eroua stricate, le lipseau piese. Şi acum ma uit la magia care se naşte în ochii oamenilor atunci când le văd. 

Pe acelaşi subiect

Printre vedetele licitaţiei sunt obiectele din Casa Bântuită, inclusiv fantomele pe care le vezi în oglindă de fiecare dată când închei turul cel mai înfricoşător de la Disneyland. Joel Magee are şi toate afişele atracţiilor Disney din parc. 

Mike Van Eaton, proprietar de galerie: Sunt obiecte care pleacă de la 50 de dolari. Dar cred că o parte dintre aceste obiecte, cum ar fi maşina Dumbo, s-ar putea vinde cu 200.000-300.000. Avem coşuri de gunoi din parc care pot pleca de la 5.000 sau 6.000 şi postere care ar putea ajunge la 50.000-60.000. 

Până pe 17 iulie, când va fi licitaţia, colecţia Disney îi bucură pe copiii mari şi mici într-un mall din Burbank California. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Cel mai mare colecţionar Disney din lume îşi scoate jucăriile la licitaţie. Joel are o colecție impresionantă: 1.700 de obiecte strânse în 25 de ani