Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cofetarii mobile, cel mai nou trend printre gurmanzii din România

Clătite pufoase, gogoşi americane, plăcinte, dar şi prăjituri italieneşti! Sunt doar câteva dintre deliciile de care s-au bucurat astăzi gurmanzii la cel mai mare festival de dulciuri street food din România.

de Redactia Observator

la 25.08.2018 , 21:55

Clătite pufoase, gogoşi americane, plăcinte, dar şi prăjituri italieneşti! Sunt doar câteva dintre deliciile de care s-au bucurat astăzi gurmanzii la cel mai mare festival de dulciuri street food din România. Dacă până acum burgerii şi cartofii prăjiţi erau cele mai populare produse la bucătăriile pe patru roţi, iată că şi deserturile se vând tot mai bine în acest mod. Iar cei care îşi deschid o afacere de acest fel spun că nu au dat greş.

A fost explozie de culoare în vitrine şi...un gust pe măsură la cel mai mare festival de dulciuri street food din România. Gurmanzii au avut de ales între dulciuri faimoase, pregătite după reţete din toată lumea. În faţa unor astfel de tentaţii, deciziile au fost greu de luat, spun pofticioşii. Mulţi s-au oprit direct la standurile cu îngheţată artizanală, care se face după tehnică thailandeză a îngheţatei care se face pe loc, în faţa clientului. Există o bază din cremă şi frişcă naturală şi restul ingrendientelor sunt proaspete, fie ele banane, căpşuni, zmeură.

Este şi un proces sănătos, spun bucătarii, care i-au ademenit pe oameni şi cu alte deserturi. Cum ar fi cannoli, un fenomen în bucătăria italiană. 

Vezi și

Din festin nu au lipsit clătitele, gogoșile americane sau plăcintele. 

GEORGIANA MUSTATA, organizator:

Vin să mănânce burgeri, vin să mănânce ceva dulce- clătite, îngheţată, îngheţată de casă. Avem zone de relaxare.

Celebre în Statele Unite ale Americii şi tot mai populare şi în Europa, bucătăriile pe patru roţi devin afaceri de succes pentru mulţi antreprenori. Adaptată şi dotată cu aparate frigorifice, dar şi cu ustensile necesare gătitului, o astfel de maşină ajunge să coste peste 30 de mii de euro. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Inedit » Cofetarii mobile, cel mai nou trend printre gurmanzii din România