Antena Meniu Search
x

COMBINAȚIA A TREI INGREDIENTE - rețeta la îndemâna oricui pentru PREVENIREA CANCERULUI!

Carolyn Anderson, un medic american, susține că a descoperit rețeta-minune care ar ține cancerul la distanță de orice organism. O rețetă simplă care e la îndemâna oricui și care constă în combinarea a trei ingrediente uşor de procurat.

Carolyn Anderson, un medic american, susține că a descoperit rețeta-minune care ar ține cancerul la distanță de orice organism. O rețetă simplă care e la îndemâna oricui și care constă în combinarea a trei ingrediente uşor de procurat.

Potrivit dr. Andersen, aceste constatări ştiinţifice sunt fundamentate pe tradiţia folosirii ingredientelor în estul Indiei, o tradiţie veche de peste două mii de ani. Practicile indiene empirice au fost confirmate de o serie de cercetări medicale recente desfăşurate în Occident.

În plus, Anderson promovează ideea că, atunci când consumi zilnic aceste trei ingrediente, eşti la adăpost de orice fel de risc de îmbolnăvire de cancer.

Cele trei ingrediente conţinute de acest amestec miraculos sunt curcumă (turmeric), ulei de măsline şi piper negru.

Ingredientul secret care îi conferă acestei combinaţii potenţialul uimitor este, de fapt, curcumă. Curcumă este un condiment sub formă de pulbere galbenă ce intră în componentă curry-ului.

Proprietăţile anti-inflamatorii ale curcumei sunt extrem de puternice. Este ingredientul cel mai eficient pentru reducerea inflamaţiei în organism. Responsabile pentru acest efect puternic anti-inflamator sunt moleculele ce poartă denumirea de curcumina.

În cadrul experimentelor ştiinţifice, curcumă s-a dovedit a fi capabilă să prevină apariţia mai multor tipuri de cancer, printre care ar fi cancerul de colon, de prostată, cerebral şi mamar. În experimentele desfăşurate s-a demonstrat că, deşi subiecţii au fost expuşi la substanţe chimice cancerigene, pe durata folosirii curcumei a fost împiedicată dezvoltarea mai multor forme de cancer.

În plus, curcuma nu este afectată de sucurile digestive, astfel încât, în combinaţie cu piper şi ulei de măsline, devine un remediu extrem de puternic şi de eficient. Potrivit cercetărilor, piperul creşte eficientă curcumei chiar şi cu până la 200 la sută.

 Acest amestec de trei ingrediente este extrem de eficient în prevenirea şi în tratamentul cancerului.

Reţeta:

Amestecă 1/4 linguriţă de curcumă cu 1/2 linguriţă de ulei de măsline, apoi presară peste un vârf de cuţit de piper negru proaspăt măcinat.

Mod de preparare:

Cele trei ingrediente se amestecă laolaltă într-o cană. Amestecul poate fi consumat că atare, sau poate fi adăugat la salate, supe, ori peste diverse alte feluri de mâncare. În cazul în care decizi să le foloseşti în combinaţie cu preparate culinare, foloseşte toată cantitatea odată.

Mod de administrare:

Anderson a subliniat inclusiv faptul că, atât în scopul prevenirii cancerului cât şi în scopul distrugerii celulelor canceroase deja existente, amestecul trebuie să fie utilizat zilnic, de câteva ori pe zi. – Foloseşte-l cât mai des posibil – recomandă Anderson, adăugând apoi că acest amestec, care reprezintă un puternic remediu natural împotriva cancerului malign, nu are niciun fel de efecte secundare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » COMBINAȚIA A TREI INGREDIENTE - rețeta la îndemâna oricui pentru PREVENIREA CANCERULUI!