Antena Meniu Search
x

Rețeta transmisă din generație în generație: oțet de mere cu miere în fiecare dimineață! Vei observa efecte uimitoare!

Consumul de miere și oțet de miere are efecte uimitoare asupra organismului

Consumul de miere și oțet de miere are efecte uimitoare asupra organismului, rețeta fiind una de pe vremea bunicilor noștri.

Merele sunt foarte sănătoase și cu siguranță ar trebui să le consumăm cât mai des. Totuși, dacă vrem să potențăm efectul acestora și chiar să vindecăm anumite afecțiuni ușoare, ar trebui să combinăm oțetul de mere cu miere.

Mierea a fost utilizată ca remediu universal de-a lungul timpului, grație proprietăților sale antioxidante și anti-inflamatorii. Pe de altă parte, oțetul de miere este eficient în tratarea problemelor digestive, arderea grăsimilor și ameliorarea durerilor articulare.

Ce se întâmplă totuși dacă le consumăm combinate? Beneficiile se dublează, informează  www.healthyfoodhouse.com. Amestecul reprezintă tratamentul perfect pentru probleme digestive, infecții, inflamații, hipertensiune și probleme ale pielii.

Rețetă

Ingrediente:

oțet de mere ( o lingură)

miere (o linguriță)

apă plată ( o ceașcă)

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați oțet de mere neprocesat, care este mai mult decât benefic pentru întregul organism. Mierea ar trebui să fie proaspătă și organică, de asemenea.

Metodă de preparare:

Pur și simplu amestecați ingredientele.

Utilizare:

Beți acest amestec pe stomacul gol, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun.

Extra sfat: Consultați medicul dacă intenționați să utilizați oțet de mere cu miere pe termen lung, pentru că o cantitate prea mare de oțet de mere este nocivă, scrie jurnalul.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Rețeta transmisă din generație în generație: oțet de mere cu miere în fiecare dimineață! Vei observa efecte uimitoare!