Antena Meniu Search
x

Video Cristian Buză, tânărul din Gorj care dă moda printre vedete. Connect-R sau Alina Sorescu au ales să îi poarte hainele extravagante

Un tânăr din Gorj dă moda printre celebrităţile de la noi din ţară. Acesta studiază modă şi design vestimentar la Timişoara şi a ajuns în atenţia vedetelor după ce a creat rochii inedite din materiale reciclabile. Treptat a trecut la piese vestimentare şi mai interesante, cum ar fi blănurile inedite, purtate de Connect-R, Alina Sorescu sau Elena Gheorghe. Acum, se pregăteşte să lanseze o nouă colecţie în care primează reinventarea feminităţii. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 10.03.2024, 13:43

Vezi și

Când talentul şi creativitatea se întâlnesc iau naştere hainele chic şi stilul extravagant. Un stil pe care Cristian, un tânăr student, l-a transformat în propria sa carte de vizită.

Cristian Buză, student: E o blană roşie, iar roşu pentru mine este semnătura pe care eu mi-am format-o în creațiile pe care le fac. Să adaug un accent de roşu. Pentru că mă reprezintă şi o culoare puternică care exprimă puterea feminităţii. 

A început cu o schiţă şi-o culoare preferată, iar de acolo a luat naştere şi prima sa colecţie, confecţionată din materiale reciclabile, bazată pe culori vibrante, croiri neconvenţionale şi materiale inedite.

Cristian Buză, student: Acea colecţie a fost făcută pe timpul pandemiei, ca o sursă de inspiraţie, la tot ce întâmpla în acea perioadă. 

Pe acelaşi subiect

A visat din copilărie să devină un designer de modă celebru

Iar imaginaţia celui care a visat încă din copilărie să devină un designer de modă celebru a continuat. A trecut de la materialele reciclabile, la cele textile şi haine excentrice. 

Cristian Buză, student: Semnătura mea e să fac chestii foarte lungi, foarte voluminoase. Putem spune că sunt la a doua colecţie vestimentară propriu-zisă din materiale textile, prima am avut-o anul trecut şi am prezentat-o la Cluj, iar acum este cea de-a doua şi urmează să fie prezentată. 

Alina Sorescu, Elena Gheorghe şi Connect-R au ales să îmbrace creaţiile extravagante ale lui Cristian

O schimbare care nu a trecut neobservată. Piesele vestimentare create de Cristian au ajuns să fie purtate şi de cântăreţi de la noi din ţară. Alina Sorescu, Elena Gheorghe şi Connect-R au fost doar câteva dintre vedetele care au ales să îmbrace creaţiile extravagante. 

Cristian Buză, student: Jacheta pe care a purtat-o Connect-R e o jachetă pe care eu am realizat-o anul trecut. A făcut parte din prima mea prezentare. A fost ceva nou pentru toată lumea, pentru că e o jachetă matlasată, foarte voluminoasă, foarte mare, dar şi foarte grea.

Pentru aceste piese vestimentare, tânărul designer nu a cerut niciun ban. Pentru el, cel mai mult a contat ca munca sa să fie cunoscută şi apreciată de întreaga lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Cristian Buză, tânărul din Gorj care dă moda printre vedete. Connect-R sau Alina Sorescu au ales să îi poarte hainele extravagante