Video Alternativă pentru cinematograf şi restaurant. Cum poţi să "ieşi în oraş", pe timpul pandemiei
Dacă în perioada pandemiei mersul la cinematograf sau la un restaurant închis a devenit aproape imposibil, acum există şi unele alternative care să ne ofere un pic de normalitate.
- Conceptul de movie night a fost lansat în Lituania
- Hotelierii estimează o creștere cu 20% a rezervărilor datorită acestor pachete
Rosse Stan, reporter Observator: Unele dintre activitățile pe care anul trecut le consideram obișnuite, acum sunt aproape imposibile. Însă hotelierii au venit cu idei care să ne readucă starea de normalitate. Cum ar fi conceptele de festive dinner sau movie night.
Roxana Vişan, manager hotel: Prima data a fost lansată în Lituania, iar acum am preluat-o și noi în România și, din ce știm, suntem singurele 2 țări.
Asta pentru că e ceva cu totul nou ca hotelurile să preia un film și să îl difuzeze la aceași oră în toate camerele care au ales această opțiune.
Roxana Vişan, manager hotel: Am ales un film care nu rulează pe toate canalele cunoscute de filme, un film 2020 care a rulat doar în cinematografe. Pachetul - 40 de euro cu mic dejun sau 30 de euro fără - cuprinde popcorn, răcoritoare sau vin fiert și îi vom întâmpina cu un mesaj pe oglindă scris cu ruj magenta.
- Un cuplu din UK a zburat până în Italia pentru o zi, fiindcă o ieşire în Londra ar fi costat de trei ori mai mult
- "Nu mă mâncase". Mărturia tânărului care a fost înghiţit de o balenă în apele din Chile. Cum a scăpat cu...
- Beatrice câştigă mii de euro, purtându-le de grijă petrecăreţilor din Milano. Cum a ajuns să fie cunoscută
- Un Golden Retriever, remediul pentru frica de zbor pe aeroportul din Skopje. Dino calmează pasagerii înainte de...
- Lassie a fugit de acasă de Crăciun, speriată de petarde. Căţeluşa a fost găsită după aproape două luni de...
Hotelierii estimează o creștere cu 20% a rezervărilor datorită acestor pachete.
Roxana Vişan, manager hotel: Am observat un interes crescut, bineînțeles l-am lansat în social media unde feedback-ul este instant. Noi recomandăm să se facă rezervarea cu 2-3 zile înainte, pentru a putea să aleagă dacă vor camera superioară sau standard.
Cum arată meniul festiv
Claudia Stan, director vânzări: Nici mesele festive sau cinele romantice nu sunt excluse.
Așa este și am creat un cadru special. Avem colinde. Și avem un meniu special pe care îl va prezenta George.
George Feraru, bucătar: Un astfel de meniu conține 3 feluri de mâncare. Aperitiv, fel principal și desert.
Reporter: Care este preferatul tău?
George Feraru, bucătar: Vita Welington, după cum vedeți. Și avem și un aperitiv pe bază de fructe de mare.
Claudia Stan, director vânzări: Această cină, având loc într-o camera e sub forma unei rezervări, dar oaspeții pot rămâne sau nu peste noapte.
Trebuie să știți că o astfel de experiență costă până la 70 de euro. Şi nu uitați să faceți rezervarea cu minim 24 de ore înainte, pentru ca hotelierii să poată dezinfecta și pregăti camera.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰