Antena Meniu Search
x

Video Alternativă pentru cinematograf şi restaurant. Cum poţi să "ieşi în oraş", pe timpul pandemiei

Dacă în perioada pandemiei mersul la cinematograf sau la un restaurant închis a devenit aproape imposibil, acum există şi unele alternative care să ne ofere un pic de normalitate.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.12.2020, 14:55

Vezi și
  • Conceptul de movie night a fost lansat în Lituania
  • Hotelierii estimează o creștere cu 20% a rezervărilor datorită acestor pachete

Rosse Stan, reporter Observator: Unele dintre activitățile pe care anul trecut le consideram obișnuite, acum sunt aproape imposibile. Însă hotelierii au venit cu idei care să ne readucă starea de normalitate. Cum ar fi conceptele de festive dinner sau movie night.

Roxana Vişan, manager hotel: Prima data a fost lansată în Lituania, iar acum am preluat-o și noi în România și, din ce știm, suntem singurele 2 țări. 

Asta pentru că e ceva cu totul nou ca hotelurile să preia un film și să îl difuzeze la aceași oră în toate camerele care au ales această opțiune.

Roxana Vişan, manager hotel: Am ales un film care nu rulează pe toate canalele cunoscute de filme, un film 2020 care a rulat doar în cinematografe. Pachetul  - 40 de euro cu mic dejun sau 30 de euro fără - cuprinde popcorn, răcoritoare sau vin fiert și îi vom întâmpina cu un mesaj pe oglindă scris cu ruj magenta. 

Hotelierii estimează o creștere cu 20% a rezervărilor datorită acestor pachete. 

Roxana Vişan, manager hotel: Am observat un interes crescut, bineînțeles l-am lansat în social media unde feedback-ul este instant. Noi recomandăm să se facă rezervarea cu 2-3 zile înainte, pentru a putea să aleagă dacă vor camera superioară sau standard.

Cum arată meniul festiv

Claudia Stan, director vânzări: Nici mesele festive sau cinele romantice nu sunt excluse.

Așa este și am creat un cadru special. Avem colinde. Și avem un meniu special pe care îl va prezenta George. 

George Feraru, bucătar: Un astfel de meniu conține 3 feluri de mâncare. Aperitiv, fel principal și desert.

Reporter: Care este preferatul tău?

George Feraru, bucătar: Vita Welington, după cum vedeți. Și avem și un aperitiv pe bază de fructe de mare.

Claudia Stan, director vânzări: Această cină, având loc într-o camera e sub forma unei rezervări, dar oaspeții pot rămâne sau nu peste noapte. 

Trebuie să știți că o astfel de experiență costă până la 70 de euro. Şi nu uitați să faceți rezervarea cu minim 24 de ore înainte, pentru ca hotelierii să poată dezinfecta  și pregăti camera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Alternativă pentru cinematograf şi restaurant. Cum poţi să "ieşi în oraş", pe timpul pandemiei