Antena Meniu Search
x

Vacanţele cu rulota, la mare căutare printre amatorii de circuite atât în ţară, cât şi în afara graniţelor

O autorulotă are compartimentarea unui locuinţe şi este tot mai populară în rândul românilor amatori de circuite atât în ţară, cât şi în afara graniţelor.

Vezi și

Când spunem concediu, avem în minte două lucruri clare: confort şi relaxare. Nici nu vrem mult după un an agitat. Unii visează un şezlong la all inclusive. Alţii nici nu vor să audă de aşa ceva, când sunt atâtea locuri pe care nu le-au mai văzut. Însă, există o cale de mijloc, care poate aduce liniştea într-un cuplu care vrea lucruri diferite.

Vacanţa cu rulota. Şi cum multe dintre ele sunt echipate cu tot ce are o garsonieră de exemplu, nu-i de mirare că sunt la mare căutare.

O autorulotă are compartimentarea unui locuinţe şi este tot mai populară în rândul românilor amatori de circuite atât în ţară, cât şi în afara graniţelor.

Ştefan, proprietar de rulotă: "Grecia este foarte aproape şi anul trecut am fost de câteva ori, ne-a fost la îndemână!"

Mihai Lala, patron de autorulote: "Autorulotele pot găzdui până la 6 persoane, avem bucătărie dotată cu chiuvetă şi aragaz, toletă cu chiuvetă şi cabină de duş, există o rezervă de apă, are aer condiţionat şi apă caldă. Interesul e din ce în ce mai mare şi asta se vede şi prin numărul autorulotelor care apar pe şosele."

Tariful porneşte de la 70 de euro pe zi, în funcţie de dotările autorulotei şi poate ajunge până la 290 de euro pe zi. 

Gabriel Istrate, patron firmă de autorulote: "Anul acesta ne aşteptăm la o cerere de 300 de zile pe an. In principiu, nu putem face fata cererilor."

Autorulotele se închiriază pe o perioadă de minimum 7 zile. Dar cei mai mulţi le iau pentru 2-3 luni. Şi profită astfel la maximum de fiecare zi de vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Vacanţele cu rulota, la mare căutare printre amatorii de circuite atât în ţară, cât şi în afara graniţelor