Antena Meniu Search
x

Cum se pregătesc VEDETELE de Crăciun? GALERIE FOTO INEDITĂ

Mai multe vedete la Hollywood s-au grăbit să posteze pe conturile de Facebook, Twitter, Instagram poze în spiritul Crăciunului

Mai multe vedete la Hollywood s-au grăbit să posteze pe conturile de Facebook, Twitter, Instagram poze în spiritul Crăciunului. Oare Moş Crăciun va veni mai devreme la ele?

Frumoasa actriţă Reese Witherspoon a postat pe conturile de Social Media o poză în spiritul sărbătorilor de iarnă, iar sub ea a scris: ’’Niciodată nu este prea devreme să îl aştepţi pe Moş Crăciun. Am dreptate?

Reese Witherspoon

Cântăreaţa Kylie Minogue şi designerul Stefano Gabanna se joacă cu doi mici moşi. Sub poza postată pe contul ei de Instagram a scris: ’’Ia uite, avem mai mult decât un Moş Crăciun’’.

Modelul Kendall Jenner vrea să îl compromită pe Moş Crăciun aşa că a postat pe Facebook o poză mai puţin decentă, unde apare în compania lui. Sub poză a scris: ’’Hei, Moş Crăciun îmi vei aduce multe haine? Chiar nu mai am nimic de purtat’’.

Frumoasa Kendall Jenner este imaginea unui magazin de haine.

Miranda Kerr a postat o poză într-o ţinută provocatoare în aşteptarea lui Moş Crăciun. Pe contul ei de Instagram a anunţat că va merge la culcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Inedit » Cum se pregătesc VEDETELE de Crăciun? GALERIE FOTO INEDITĂ