Antena Meniu Search
x

Video Deschiderea sezonului moto, marcată la Baia Mare cu o paradă de zile mari

Motoare turate la maxim și adrenalină pe două roți. A fost atmosfera care a marcat deschiderea unui nou sezon moto. Evenimentul, care a avut loc în Baia Mare, a fost unul mult așteptat, mai ales după un an plin de restricții.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 25.04.2021, 09:41

Vezi și
  • Motociclişti din toată ţara s-au reunit la Baia Mare.

Zeci de motociclişti din Baia Mare și-au dat întâlnire în Centrul Vechi al orașului, unde a avut loc deschiderea sezonului moto. Printre participanţi s-a aflat și Călin. De profesie avocat, acesta a investit în pasiunea sa pentru motociclete. Și chiar dacă plăcerea pentru bijuteria pe două roți este una costisitoare, senzaţia de libertate pe care i-o dă motorul

este de neprețuit.

Călin Herţa, motociclist: Îmi place viteza, dar România nu îţi permite, nu avem acele poligoane care să ne permită să simţim ce înseamnă viteza într-o roată spate a unei motociclete.

Pasiunea pentru motociclete nu o au doar bărbaţii. 

Pe acelaşi subiect

Motocicliştii, paradă pe arterele din Baia Mare

Cezara, motociclistă: Mi se pare o normalitate. Avem aceleaşi drepturi, nu? Nu mi se pare greu să mânuiesc o motocicletă, chiar deloc.

Răzvan, motociclist: Ce inspiră motorul ? Libertate e cuvântul cel mai presus şi acum, în pandemie, putem să ne întâlnim. Purtam măşti, avem căşti, deci e frumos.

Deschiderea sezonului moto a avut și o latură de conștientizare. Motocicliștii au vrut să atragă atenția că și ei sunt participanţi la trafic şi le cer şoferilor să îi protejeze pe şosele.

Raul Silaghi, organizator: Această campanie este una importantă având în vedere că mai există astăzi accidente în care sunt implicaţi motociclişti. După atâta perioadă, aşa îndelungată de necirculat pe drumuri, s-au dozobişnuit probabil şi şoferii şi motocicliştii să ţină cont unii de alţii.

Deschiderea sezonului moto s-a încheiat cu o paradă pe principalele artere din municipiul Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Deschiderea sezonului moto, marcată la Baia Mare cu o paradă de zile mari