Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire ULUITOARE! Aici este casa lui Iisus!

După cum există mulţi nebuni, există şi o mulţime de teorii ale conspiraţiei şi de predicţii care ne "asigură” că ne aşteaptă o nouă Apocalipsă sau zeci de "guru” şi de cititori în borcanul cu apă, care se consideră mandataţi de Divinitate pentru a ne conduce pe calea cea bună. În acest amalgam se creează o psihoză generală. Dincolo de toate acestea, Codul Bibliei aduce un alt tip de semnal, bazat pe o descoperire ştiinţifică

de Redactia Observator

la 23.06.2015 , 15:19

După cum există mulţi nebuni, există şi o mulţime de teorii ale conspiraţiei şi de predicţii care ne "asigură” că ne aşteaptă o nouă Apocalipsă sau zeci de "guru” şi de cititori în borcanul cu apă, care se consideră mandataţi de Divinitate pentru a ne conduce pe calea cea bună. În acest amalgam se creează o psihoză generală. Dincolo de toate acestea, Codul Bibliei aduce un alt tip de semnal, bazat pe o descoperire ştiinţifică.

Citește și:

Descoperirea care ZGUDUIE CREŞTINISMUL! Iisus NU a existat

Articolul continuă după reclamă

În ultimii ani, am asistat la dezvoltarea unei mode care are la bază construirea unei imagini ideale a României, proiectată într-un viitor relativ. Apologeţii acestei teorii susţin că, nu peste mult timp, România va deveni un adevărat Rai, fapt care ar compensa secolele pline de durere şi de greutăţi pe care poporul nostru le-a traversat. Dincolo de orice încercare de diversiune, au existat şi există specialişti care şi-au ales ca scop desluşirea acestui mister. De multe ori, savanţii adevăraţi nu ies la lumină decât în cazul în care obţin dovezi concrete, pentru că altfel ar risca să fie imediat taxaţi drept farseuri, escroci care câştigă notorietate pe seama populaţiei credule, aşa cum s-a întâmplat cu falşii proroci, promovaţi de televiziunile comericale.

Citește și:

Minune de Rusalii! Chipul lui Iisus Hristos a apărut pe un gard

Există o mulţime de analize asupra textului Bibliei, cea mai importantă sursă (oficială) de care dispunem în acest moment, şi astfel au fost găsite informaţii referitoare la ţara noastră. Textele care au suscitat cel mai mult interes pentru această căutare meticuloasă au fost Geneza (în ebraica originală, aşa cum apare scrisă în cea mai cunoscută ediţie a Bibliei – "Biblia de la Ierusalim”), o traducere în greceşte a Noului Testament, recunoscută ca fiind foarte valoroasă, precum şi cea mai importantă traducere în engleză a textului Noului Testament, care aparţine versiunii cunoscute sub numele "King James Version” şi care a fost publicată în 1611.

 Continuarea în Ziarul Ring!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Descoperire ULUITOARE! Aici este casa lui Iisus!