Antena Meniu Search
x

"E ca o bătrănică de care trebuie să ai grijă întotdeauna". Zeci de bijuterii pe patru roți au defilat pe covorul roșu, la Castelul Peleș

Frumusețe și eleganță. Așa s-ar putea descrie cea de-a zecea ediție a concursului de Eleganță de la Sinaia. După o pauză de 3 ani, evenimentul a revenit la Castelul Peleș, spre bucuria pasionaţilor de vehicule istorice. Cei prezenti au putut admira 42 de maşini de epocă. 

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 12:39

"E ca o bătrănică de care trebuie să ai grijă întotdeauna". Zeci de bijuterii pe patru roți au defilat pe covorul roșu, la Castelul Peleș

42 de automobile istorice au fost jurizate, ieri, la Sinaia de o comisie internaţională. Jurul a apreciat aspectul tehnic, estetic dar şi autenticitatea maşinilor. Proprietarii autovehicolelor de colecție spun că fac sacrificii financiare însemnate pentru bijuteriile pe patru roți.

E ca o bătrănică de care trebuie să ai grijă întotdeauna, să îi administrezi pastilele la timp şi să mergi cu mănuşi cu ea .

Mașini de epocă  la Castelul Peleș

Pasionaţii de maşini de epocă au reuşit să le admire îndeaproape, şi au putut face schimb de idei cu proprietarii lor, care au împărtăşit din secretele întreţinerii unor astfel de maşini.  

La final maşinile de au pornit în colonă prin centrul orașului pentru parada vehiculelor istorice. Concursul de Eleganță de la Sinaia este cel mai important eveniment organizat în România cu vehicule istorice, participarea la aceasta competiție fiind visul oricarui colecționar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » "E ca o bătrănică de care trebuie să ai grijă întotdeauna". Zeci de bijuterii pe patru roți au defilat pe covorul roșu, la Castelul Peleș