Antena Meniu Search
x

Curs valutar

E un DESERT DELICIOS, dar te scapă RAPID de kilogramele în PLUS! Care este REŢETA MINUNE

Este cunoscut faptul că ingredientele naturiste sunt cele mai bune soluţii la care poţi să apelezi atunci când vrei să spui adio kilogramelor nedorite, iar reţetă de mai jos o dovedeşte încă o dată

de Redactia Observator

la 14.11.2015 , 18:07

Este cunoscut faptul că ingredientele naturiste sunt cele mai bune soluţii la care poţi să apelezi atunci când vrei să spui adio kilogramelor nedorite, iar reţetă de mai jos o dovedeşte încă o dată

Cum ai reacţiona dacă ţi-am spune că poţi să slăbeşti fără să renunţi la preparatele preferate? Reţeta cu miere şi scorţişoară pentru slăbit este trucul de care ai nevoie pentru a obţine o siluetă demnă de invidiat fără prea mult efort.

Reţeta cu miere şi scorţişoară pentru slăbit

Articolul continuă după reclamă

Reţeta băuturii cu miere şi scorţişoară este extrem de uşor de preparat, însă are o regulă de care ar trebui să ţii cont pentru sănătatea corpului tău, anume că ingredientele ar trebui să fie bio.

Ingrediente: o jumătate de linguriţă de scorţişoară (pudră), o linguriţă de miere, o cană de apă ori una de ceai verde.

Preparare:

Fierbe apa, după care las-o puţin la răcit. Între timp, amesteca mierea şi scorţişoară într-o cană până se formează o pastă. După aceea, toarnă apă ori ceaiul verde, în funcţie de preferinţe (a doua opţiune îţi va oferi rezultate şi mai bune în regim), peste mix şi amesteca totul bine. Poţi să adaugi şi o felie de lămâie pentru un plus de aromă.

Cum să administrezi băutura cu miere şi scorţişoară pentru slăbit:

Există patru metode prin care poţi să administrezi aceasta bautura-minune în procesul de slăbire. Alege-o pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine!

Dimineaţa

Începe dimineaţa cu un mix delicios format din miere şi scorţişoară. Metabolismul tău îşi va face treaba încă de la primele ore la zilei, iar pofta ta de dulce va fi redusă semnificativ pe durata întregii zile. Consumă această băutură cu 30 de minute înainte de masă, imediat ce te-ai trezit.

Între mesele principale

În aceste momente ale zilei tinzi să consumi cele mai multe preparate de tip junk food. Însă le poţi rezista mult mai uşor cu ajutorul acestui mix sănătos. Mai mult de atât, nici nu te vei mai confrunta cu acea senzaţie de moleşeala care te cuprinde uneori după prânz.

Înainte de antrenamentele fizice

Te simţi fără energie înaintea antrenamentelor fizice? O soluţie excelentă pentru alungarea acestei stări de moleşeala o reprezintă băutura cu miere şi scorţişoară. Mierea îţi va creşte instant nivelul de energie, astfel că vei reuşi să lucrezi mai eficient, iar scorţişoară va favoriza arderea mai multor calorii decât în mod normal.

Seara

Reţetă cu miere şi scorţişoară pentru slăbit este eficientă şi la orele serii, însă nu este indicat să o consumi înainte de culcare, altfel te poţi confrunta cu insomnii. În acest mod vei reuşi să rezişti mai bine poftelor de dulce care îţi dau târcoale la finalul unei zile dificile. Poţi să apelezi cu încredere la acest mix atunci când îţi vine să te răsfeţi cu o tabletă de ciocolată ori când vrei să dai gata o caserolă de îngheţată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » E un DESERT DELICIOS, dar te scapă RAPID de kilogramele în PLUS! Care este REŢETA MINUNE