Antena Meniu Search
x

Eşti la dietă? Iată care sunt alimentele care te ajută să slăbeşti fără să faci nimic

Dietele sunt multe, însă toate au în comun un lucru: trebuie să te abţii să mănânci alimentele care îţi plac mai mult. Deşi pare greu de crezut, există produse cu calorii negative, care te ajută să slăbeşti. Cu cât mănânci mai mult, cu atât kilogramele dispar mai repede

Dietele sunt multe, însă toate au în comun un lucru: trebuie să te abţii să mănânci alimentele care îţi plac mai mult. Deşi pare greu de crezut, există produse cu calorii negative, care te ajută să slăbeşti. Cu cât mănânci mai mult, cu atât kilogramele dispar mai repede

Iată câteva dintre alimentele care te ajută să slăbeşti:

Grapefruit

Acest fruct este format în proporţie de 60% din apă, iar în rest, conţine fibre şi substanţe care stimulează metabolismul şi îţi dau o senzaţie de saţietate în acelaşi timp, notează divahair.ro. Fibra care se găseşte în grapefruit se numeşte pectina şi mai are şi alt efect în afară de senzaţia de saţietate: promovează elasticitatea vaselor de sânge, protejându-te de bolile cardiovasculare.

Acest fruct mai conţine şi fitonutrienti care pot preveni apariţia tumorilor la nivelul stomacului, colonului şi plămânilor. Totuşi, poate cel mai cunoscut efect al consumului de grapefruit este reducerea colesterolului rău (LDL). Consumă-l ca atare sau în sucuri neîndulcite!

Pepene roşu

Pentru că tot este vara, te poţi bucura fără rezerve de acest fruct delicios, foarte sărac în calorii, care este un adevărat adjuvant în lupta cu kilogramele în plus.

El este o sursă excelentă de vitamine din grupa B, iar acestea îţi dau energie şi îţi stimulează metabolismul. Pentru că este format în cea mai mare parte din apă, pepenele roşu te va face să te simţi sătulă mult timp. Sistemul digestiv va "munci" serios ca să descompună fibrele din acest fruct.

Ardei roşii iuţi

Nu este de mirare că multe vedete încearcă dieta cu ardei roşu iute, deşi aceasta nu este tocmai cea mai sănătoasă, în special în cazul celor care suferă de afecţiuni ale stomacului. Consumat cu moderaţie, ardeiul iute poate însă să te ajute să slăbeşti, datorită unei substanţe numite capsaicina, care creşte rata metabolică.

Din cauza gustului puternic şi picant, ardeii iuţi taie şi poftă de mâncare şi, în acelaşi timp, sunt foarte săraci în calorii.

Castraveţi

Ca majoritatea alimentelor cu calorii negative, castraveţii sunt formaţi în cea mai mare parte din apă. Ei te menţin hidratata şi te răcoresc în zilele caniculare. Oamenii fac adesea greşeală de a subestima efectele castraveţilor asupra organismului. Trebuie să ştii că ei sunt plini de vitamina C şi conţin enzime antiinflamatorii care acţionează ca şi ibuprofenul.

Citeşte şi Slăbești 6 KILOGRAME ÎN CINCI ZILE! O dietă MIRACULOASĂ face furori în lumea întreagă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Eşti la dietă? Iată care sunt alimentele care te ajută să slăbeşti fără să faci nimic