Antena Meniu Search
x

Fă-l SINGUR acasă! REMEDIUL NATURIST care DESFUNDĂ ARTERELE

Ateroscleroza se referă la o serie de modificări ale arterelor inimii, constând în depunerea şi infiltrararea de grăsimi, lipide, polizaharide, sânge, ţesut fibros şi depozite de calciu în pereţii arterelor

Ateroscleroza se referă la o serie de modificări ale arterelor inimii, constând în depunerea şi infiltrararea de grăsimi, lipide, polizaharide, sânge, ţesut fibros şi depozite de calciu în pereţii arterelor

Ateroscleroza este cauza apariţiei majorităţii bolilor cardiovasculare (angina pectorală, cardiopatie ischemică, infarct miocardic, accident vascular cerebral).

Următoarea reţeta este ideală pentru cei care se confruntă deja cu această afecţiune care, netratata, pune viaţa în pericol. Pentru a obţine acest remediu ai nevoie de:

- O rădăcină de ghimbir de 3-4 cm

- 4 lămâi

- 4 căţei de usturoi mari

- 1-2 linguri de miere, de preferat biologică

- 2 litri apă

CITEŞTE ŞI Te dor DINŢII? Iată câteva remedii NATURALE! TOŢI le avem în casă

Odată pregătite ingredientele, te poţi apuca de treabă. În prima fază, spala bine lămâile, care vor fi folosite cu tot cu coaja, şi ghimbirul, apoi curăţă usturoiul. Taie toate cele trei ingrediente în bucăţi şi introdu-le în blende, potrivit Bună Ziua Iaşi.

Peste pasta obţinută adăugă cei 2 litri de apă, apoi pune la fiert. Amestecă frecvent prin recipientul pus la fiert. Opreşte focul la 4-5 minute după ce leacul a dat în fiert şi lasă-l, apoi, să se răcească. Toarnă produsul obţinut într-un recipient de sticlă şi adăugă mierea de albine.

Pentru a desfunda eficient vasele de sânge blocate de plăcile de aterom, acest remediu trebuie administrat timp de trei săptămâni. Astfel, bea zilnic 250 ml din această licoare, cu cel puţin 2 ore înainte de masă. În restul timpului, păstreaz-o în frigider.

După scurgerea celor trei săptămâni poţi face o pauză de o săptămână, după care poţi relua întreg procesul de administrarea a remediului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Fă-l SINGUR acasă! REMEDIUL NATURIST care DESFUNDĂ ARTERELE