Antena Meniu Search
x

Fereşte-te de ele cât de mult poţi! Iată PATRU ZODII pline de VENIN

De unele persoane trebuie să te fereşti mai ceva ca de ciumă! Iată zodiile care te vor săpa atunci când îţi este lumea mai dragă

De unele persoane trebuie să te fereşti mai ceva ca de ciumă! Iată zodiile care te vor săpa atunci când îţi este lumea mai dragă

1. LEU

Leul te descalifică cu arogantele sale. Are un aer atât de sfidător încât nu se suportă nici el de multe ori. Îi place să îţi atragă atenţia şi să îţi arate cât de mic eşti în faţa lui, mai ales dacă nu reprezinţi niciun interes temporar pentru el.

2. GEMENI

Despre Gemeni se spune că ar avea două personalităţi total opuse, cu care jonglează des: pe de o parte, este un om foarte sufletist şi mereu gata să îţi spună o vorbă bună, însă de cealaltă parte a monedei se afla o persoană capabilă să facă rău gratuit, doar pentru a-şi răzbuna frustrările.

3. SCORPION

Nu trebuie să îi greşeşti cu mare lucru nativului Scorpion că îţi va găsi imediat un defect pe care îl va repeta până la saţietate, astfel încât să te simţi prost şi să cedezi în faţa lui. Acest semn zodiacal împroaşcă cu venin peste tot, mai ales atunci când are senzaţia că nimeni nu este alături de el în momentele grele.

4. TAUR

Despre încăpăţânarea Taurului se ştie, este specifică mai ales bărbaţilor născuţi cu această zodie. Femeile Taur însă sunt ceva mai versate şi nu ataca în mod brutal, precum bărbaţii, ci prin înţepături extrem de bine ţintite.

Citeşte şi Horoscop pentru luna AUGUST! Care vor fi zilele cu NOROC, dar şi cele cu GHINION pentru fiecare zodie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Fereşte-te de ele cât de mult poţi! Iată PATRU ZODII pline de VENIN