Antena Meniu Search
x

Video Filmul Barbie a creat un nou trend pe reţelele sociale. Ce este "gâtul de lebădă" şi de ce poate fi periculos

Filmul Barbie creează din nou isterie pe reţelele sociale. În ciuda mesajului care ne îndeamnă să îmbrăţişăm imperfecţiunea, tot mai multe femei influencer alimentează un trend periculos. Barbie Botox - gât de lebădă. Îşi injectează toxină botulinică în muşchi ca să pară că au umerii mai subţiri şi gâtul mai lung. Medicii avertizează: prea mult botox poate slăbi puterea musculară. Iar noi nu încurajăm pe nimeni să facă asta. 

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 21:33

Vezi și

În căutarea perfecţiunii pe care o văd în păpuşa-emblemă Barbie, tinere Statele Unite şi Europa plătesc sume ameţitoare medicilor esteticieni. Injectat cu botox, muşchiul trapez, care trece de-a lungul spatelui, gâtului şi umerilor, se contractă mai puţin, iar corpul pare sculptat. 

"Aşa arătam eu înainte de tratament şi e rezultatul după o singură intervenţie." 

"De asemenea, nici nu mai simt tensiune în zona gâtului. Pot să mă uit peste umăr foarte uşor. E şocant. Merită fiecare bănuţ."

O asemenea procedură costă cel puţin 500 de dolari şi ajunge la câteva mii. Plus că trebuie repetată - botoxul are efect cel mult o jumătate de an, după care muşchii revin la forma iniţială. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Filmul Barbie a creat un nou trend pe reţelele sociale. Ce este "gâtul de lebădă" şi de ce poate fi periculos