Antena Meniu Search
x

Finalul neaşteptat al luptei pe viaţă şi pe moarte dintre o girafă şi şase lei hămesiţi. VIDEO

Imagini înfiorătoare cu mai mulţi lei înfometaţi, care se năpustesc asupra prăzii, o girafă aparent lipsită de apărare în faţa prădătorilor. Totuşi, în ciuda tuturor aşteptărilor, animalul erbivor a reuşit să scape din colţii leilor.

De Redactia Observator la 24.10.2021, 13:37
Mai mulţi lei înfometaţi se năpustesc asupra prăzii, o girafă aparent lipsită de apărare
Mai mulţi lei înfometaţi se năpustesc asupra prăzii, o girafă aparent lipsită de apărare - Rezervaţia Vânatului Klaserie din Africa de Sud

O girafă a reuşit să scape de cei şase lei care o atacaseră. Prădătorii hămesiţi erau pe cale să transforme animalul în aparenţă fragil şi neajutorat în masa de prânz, însă erbivorul a fost mai inteligent decât leii ameţiţi de foame, atată The Sun

Finalul neaşteptat al luptei inegale, dintre lei şi girafă

Când leii au început să-i dea târcoale girafei, părea că animalului i-a sunat ceasul. Dar chiar şi când aceştia şi-au înfipt ghearele şi dinţii în spinarea prăzii, girafa nu s-a dat bătută şi a rezistat eroic. Apoi, când strânsoarea lor a slăbit, victima leilor s-a scuturat şi i-a gonit cu lovituri de picioare.

Imaginile au fost filmate mai demult de Rezervaţia Vânatului Klaserie din Africa de Sud, însă au revenit în atenţia publicului după o redifuzare recentă. În timp ce majoritatea girafelor cad uşor pradă carnivorelor agresive, există şi cazuri în care reuşesc să iasă învingătoare din luptele pe viaţă şi pe moarte. Astfel de secvenţe au uimit în trecut telespectatorii programelor de televiziune dedicate vieţii sălbatice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Finalul neaşteptat al luptei pe viaţă şi pe moarte dintre o girafă şi şase lei hămesiţi. VIDEO