Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fotoliu masaj - criterii de alegere de care sa tii cont

Datorita tehnologiei cu care sunt incorporate, fotoliile pentru masaj sunt un inlocuitor direct al masajului clasic, elemente mult mai practice datorita mobilitatii de a fi mutate dintr-un loc in altul.

de Redactia Observator

la 20.08.2018 , 18:31

Criterii de alegere pentru fotoliu masaj Fotoliu masaj, criterii de alegere de care sa tii cont - www.scauneonline.ro

Datorita tehnologiei cu care sunt incorporate, fotoliile pentru masaj sunt un inlocuitor direct al masajului clasic, elemente mult mai practice datorita mobilitatii de a fi mutate dintr-un loc in altul. Scaunul de masaj are o multime de beneficii la nivelul corpului si, de asemenea, contribuie in mod direct la zonele musculare, precum gat si ceafa.

Insa, alegerea unui fotoliu pentru masaj nu poate fi facuta la intamplare, asa ca, iata care sunt criteriile pe care trebuie sa le urmaresti cand iti cumperi un model!

Cum alegem fotoliul pentru masaj potrivit

Articolul continuă după reclamă

Un fotoliu masaj este direct raspunzator pentru reducerea durerilor de spate, de umeri sau de gat. Este benefic si datorita efectelor terapeutice, care indeparteaza tensiunea instalata la nivelul corpului.  Asadar, ce trebuie sa ai in vedere cand il alegi:

In functie de nivelul confortului oferit. Gradul de confort pe care un fotoliu de masaj il ofera trebuie sa fie principalul aspect de care sa tii cont atunci cand il alegi. Fiecare scaun are propriile specificatii si particularitati, iar modelul potrivit fiecarei persoane in parte trebuie sa se adapteze in primul rand in functie de cerintele corpului. Scaunele pentru masaj sunt dotate cu functii diferite, panou de comanda, sistem de operare, directii care pot fi manevrate usor in timpul masajului, tocmai pentru a spori confortul.

In functie de gradul de intensitate cu care este facut masajul. Fiecare model de fotoliu masaj trebuie sa fie adaptat in functie de cerintele corpului, de nevoile persoanei care il foloseste, dar si de alte aspecte cum ar fi: greutatea corporala si postura corpului. Fotoliile pentru masaj sunt concepute pentru a realiza diferite tipuri de masaj, iar printre cele mai intalnite sunt: masaj prin framantare sau ciocanit.

In functie de accesorii. Dotarile suplimentare ale fiecarui model de fotoliu in parte sunt reprezentate de accesorii. Acestea se regasesc prin: sisteme audio, butoane de rabatare, bluetooth, etc. Aceste dotari au rolul de a imbunatati functiile fotoliului, pentru a permite un control mult mai facil al aparatului in sine. Mai mult, datorita tehnologiei avansate au aparut si modele de fotolii care pot fi controlate prin intermediul aplicatiilor speciale pentru mobil.

In functie de design. Si aspectul exterior joaca un rol important in alegerea modelului de fotoliu potrivit. Modelele de fotolii au forme diferite, la fel si culori si materiale. Un fotoliu de masaj poate fi realizat din piele, lemn lucios, plastic, piele ecologica, dar si alte combinatii diferite de materiale. In functie de incaperea aleasa pentru fotoliu, dar si de stilul de amenajare ales, design-ul poate fi un factor important de luat in calcul.

In functie de marime. Chiar daca nu te-ai fi gandit la asta, fotoliul pentru masaj trebuie ales si in functie de marime, daca locul in care va fi pozitionat este unul restrans. Sunt o multime de modele care se adapteaza oricarui tip de spatiu deoarece se rabateaza, se intind sau se extind in functie de locul disponibil.

Pret. Este un criteriu important, care trebuie trecut pe lista cerintelor importante. Pretul fotoliilor poate varia in functie de accesoriile cu care sunt dotate, dar si tehnologiei incorporate. Incearca sa faci un reaserch amanunti pentru mai multe modele si sa iti stabilesti un buget pentru fotoliul de masaj, pe care sa il respecti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Fotoliu masaj - criterii de alegere de care sa tii cont