Antena Meniu Search
x

Franţuzoaicele şi-au prezentat secretele frumuseţii lor

Celebre pentru şarmul lor, femeile din Franţa sunt adeseori complimentate pentru felul în care arată. Deşi arată impecabil, nu obţin acest aspect cu ajutorul unei cantităţi mari de produse cosmetice şi nici a unor farduri stridente. Singura pată de culoare o reprezintă rujul roşu.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 00:17

Vezi și

Celebre pentru şarmul lor, femeile din Franţa sunt adeseori complimentate pentru felul în care arată. Însă, deşi arată impecabil, nu obţin acest aspect cu ajutorul unei cantităţi mari de produse cosmetice şi nici a unor farduri stridente. Singura pată de culoare o reprezintă rujul roşu, pe care îl poartă indiferent dacă sunt îmbrăcate sport sau elegant.

Dacă în Statele Unite conturing-ul este la mare modă, în Franţa lucrurile stau diferit.

Acolo, femeile preferă fardul de obraz roz, deloc strident. Pentru că, din punctul lor de vedere, cheia unui aspect perfect este naturaleţea.

Motiv pentru care nu îşi conturează nici măcar sprâncenele.

Un alt secret de frumuseţe specific femeilor din Franţa este rujul roşu aprins. Dacă la ochi îşi aplică farduri în culori neutre, în privinţa buzelor optează pentru o culoare stridentă care să le scoată în evidenţă.

Nu contează unde se află. Fie că poartă o pereche de blugi, o fustă sau o rochie elegantă, rujul roşu este nelipsit.

Părul, neapărat lăsat să se usuce singur

Dacă în Statele Unite femeile folosesc în mod frecvent placa de păr sau foehn-ul, în Franţa doamnele au renunţat de mult la acest obicei.

Preferă mai degrabă un păr sănătos decât unul perfect aranjat, motiv pentru care îl lasă să se usuce singur.

Folosesc în schimb tot felul de uleiuri naturale pentru regenerarea firului de păr şi merg des la salon pentru a se tunde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Franţuzoaicele şi-au prezentat secretele frumuseţii lor