Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO: Aşa arată CEL MAI MARE TV 4K UHD din lume

A fost lansat cel mai mare televizor 4K UHD din lume. Are 6,14 metri lungime şi costă nici mai mult nici mai puţin de 490.000 de euro.

A fost lansat cel mai mare televizor 4K UHD din lume. Are 6,14 metri lungime şi costă nici mai mult nici mai puţin de 490.000 de euro.

Televizorul C Seed 262 are o înălţime de 2,7 metri, în timp ce aria suprafeţei ecranului este de aproximativ 16 metri pătraţi. Rezoluţia este de 4096 x 1716 pixeli, iar greutatea TV-ului este de aproximativ 800 de kilograme.

Pe lângă preţul exorbitant de 490.000 de euro, cei care îl cumpără trebuie să plătească în plus 35.000 de euro pentru sistemul de instalare şi pentru alte taxe.

Pe acelaşi subiect

El a fost creat de compania austriacă C SEED, iar un purtător de cuvânt al companiei a declarat că "acest TV reprezintă o veste excelentă pentru acei puţini fericiţi care deţin un living suficient de mare pentru a se bucura de noul dispozitiv, demn de Cartea Recordurilor".

Tot cei de la C SEED au creat, împreună cu Porsche Design Studio cel mai mare TV outdoor din lume - C SEED 201. Acest dispozitiv a fost proiectat să se înalte de la sol pe un pilon de sustinere înalt de 4,6 metri în doar 15 secunde şi dispune de un ecran de 11 metri pătraţi, compus din şapte panouri distincte, pliate, care se deschid în 25 de secunde, în maniera complet silentioasa, formand o suprafata uniformă.

C Seed 201 a fost proiectat să reziste oricăror conditii climatice, oferind o inaltă definitie chiar şi în plina zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
tv
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Inedit » GALERIE FOTO: Aşa arată CEL MAI MARE TV 4K UHD din lume