Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gheorghe Haiduc, şeful salvamontiştilor din Buşteni, invitat la Observator Matinal

Pentru a afla ce trebuie să ştim când plecăm pe munte, Raluca Bîrcă îl are invitat, la Observator Matinal, pe şeful salvamontiştilor din Buşteni, Gheorghe Haiduc.

de Redactia Observator

la 19.08.2018 , 09:43

E vremea în care mulţi români merg la munte pentru o gură de aer proaspăt şi pentru o oază de răcoare.

Mulţi se avântă însă pe potecile Carpaţilor fără pregătire şi fără echipament, aşa că se ajunge la situaţii în care salvamontiştii trebuie să facă diferenţa între un concediu cu final fericit şi o experienţă negativă.

Pentru a afla ce trebuie să ştim când plecăm pe munte, invitat la Observator Matinal a fost şeful salvamontiştilor din Buşteni, Gheorghe Haiduc.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veţi putea afla care este primul lucru pe care trebuie să îl ştim atunci când plecăm într-o drumeţie, ce nu trebuie să ne lipsească din rucscac şi cum urmărim traseele astfel încât să nu ne rătăcim.

Şeful salvamontiştilor din Buşteni ne-a spus ce facem dacă pierdem poteca şi cum procedăm dacă întâlnim animale sălbatice periculoase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Gheorghe Haiduc, şeful salvamontiştilor din Buşteni, invitat la Observator Matinal