Antena Meniu Search
x

Google celebrează sărbătorile de iarnă din decembrie 2017 cu un Doodle inedit: December Global Festivities

Sărbătorile de iarnă din decembrie 2017 sunt celebrate de Google cu un doodle interactiv, December Global Festivities.

Sărbătorile de iarnă din decembrie 2017 sunt celebrate de Google cu un doodle interactiv, December Global Festivities. Protagonişti sunt doi pinguini care pornesc în vacanţa de Crăciun.

Sărbătorile de iarnă înseamnă familie şi vacanţă, iar Google dă startul pe 18 decembrie.

În logo-ul interactiv December Global Festivities, doi pinguini se pregătesc să plece în vacanţa de Crăciun la prietenii lor, un papagal şi un tucan.

Prima zi din sărbătorile de iarnă 2017 cu Google Doodle

Pe acelaşi subiect

Cu acest doodle, gigantul Google dezvăluie începutul aventurii celor doi pinguini în aceste sărbători de iarnă.

"Sezonul festiv a venit şi acest cuplu de pinguini e încântat să petreacă timpul împreună cu rudele lor din ţările calde! Fiţi pregătiţi pentru următoarele două săptămâni, să vedeţi cum se distrează această familie împănată", este mesajul celor de la Google

Prima parte din acest Doodle interactiv îi arată pe pinguini făcându-şi planuri de vacanţă. Îşi împachetează apoi bagajele din iglu, pentru a porni la drum pe 18 decembrie, ca să-şi întâlnească prietenii din ţările calde.

Pinguinii din noul doodle cu care Google celebrează sărbătorile de iarnă

FOTO: Eroii noului Doodle cu care Google celebrează sărbătorile de iarnă sunt 2 pinguini | Sursa: Google

Ultima parte dezvăluie o fotografie din trecut a familiei reunite şi mai multe cadouri pe care sunt trecute zilele în care vor apărea următoarele aventuri ale celor doi pinguini: 25 decembrie - Crăciunul, 31 decembrie - Ajunul Noului An, 1 ianuarie, prima zi a lui 2018. Adică momentele principale din aceste sărbători de iarnă.

Ultima parte a noului doodle lansat de sărbătorile de iarnă de Google

FOTO: Google prezintă în noul doodle şi zilele importante din sărbătorile de iarnă | Sursa: Google

Noul Doodle pentru sărbătorile de iarnă din decembrie 2017 apare la nivel global pentru utilizatorii Google, cu unele excepţii, între care Rusia şi ţări din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

Ce este Google Doogle?

În 1998, fondatorii motorului de căutare, Larry Page şi Sergey Brin, au desenat o păpuşă de paie în spatele celui de-al doilea "o" de pe logo-ul Google, ca un mesaj care transmitea că sunt plecaţi la festivalul american Burning Man şi aşa au apărut Google Doodles.

Primul Doodle lansat de Google în 1998

FOTO: Google a lansat primul Doodle în 1998 | Sursa: Google

Compania a decis să-şi decoreze logo-ul cu pentru a marca evenimentele culturale majore, iar schimbarea adusă pe pagina principală a Google a fost pe placul internauţilor.

Google Doodle apare şi în România. Cel mai recent logo a celebrat Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Inedit » Google celebrează sărbătorile de iarnă din decembrie 2017 cu un Doodle inedit: December Global Festivities