GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară USTUROIUL
Usturoiul nu este doar un aliment, ci și o armă puternică împotriva multor boli

Usturoiul nu este doar un aliment, ci și o armă puternică împotriva multor boli
USTUROIUL ARE PUTERI PE CARE NU LE CUNOAŞTEŢI
Un compus al usturoiului numit alicina este responsabil pentru efectul antimicrobian, antiviral şi antiparazitar al acestuia. De asemenea, usturoiul combate rădăcinile rezistente la medicamente ale bacteriei E.coli.
GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când spală GEAMURILE
- O nouă şansă pentru un căprior lovit şi abandonat pe şosea. Helga, o şoferiţă cu inima de aur, l-a salvat de...
- Imagini spectaculoase surprinse în parcurile din Tokyo. Florile de cireş au transformat locul într-un peisaj de...
- O plantă rară, păzită zi și noapte într-o pădure din Târgu-Jiu. Cristi: "I se mai spune și floarea de șah"
- Reuniţi de destin, după 8 decenii. Cum s-au întâlnit la 95 de ani doi iubiţi din copilărie, datorită unei...
- Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Buna Vestire. Ce este interzis să faci astăzi, de Blagoveştenie sau Ziua...
Atunci când gătești usturoiul, asigură-te că strivești foarte bine cățeii de usturoi. Nu îi pune în tigaia încinsă, deoarece căldura neutralizează beneficiile care oferă sănătate din alicina.
Pentru a păstra proprietățile usturoiului, este recomandată tocarea sau tăierea în cuburi a acestuia.
Data viitoare când gătești, mărunțește usturoiul apoi lasă-l să se „odihnescă” până când ai şi restul ingredientelor pregătite.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰