Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Hainele pictate, un nou stil vestimentar. O tânără din Constanţa a găsit o modalitate inedită de a refolosi ţinutele vechi

Hainele vechi, uitate în şifonier, pot străluci din nou. Sub formă de piese unicat. Este serviciul pe care îl oferă o tânără din Constanţa, care s-a perfecţionat în pictarea hainelor. Foloseşte culori care sunt rezistente la apă, iar modelele pe care le aplică pe tricouri sau geci stârnesc uimirea clienţilor. Unii cer picturi personalizate, alţii se bazează pe imaginaţia artistei.

de Redactia Observator

la 12.11.2021 , 17:08

Pentru ca fiecare creaţie să iasă exact aşa cum vrea clientul este nevoie de multă răbdare şi atenţie la detalii. Sunt calităţi pe care tânăra şi le-a cultivat în timp. 

Anca a început să picteze haine de un an. A început cu cele ale prietenilor, iar acum a pus pe picioare şi un mic business. 

Anca Cătrună – artist plastic: Preţurile cresc în funcţie de complexitate de la o sută de lei pe manoperă, până la 300 de lei pe manoperă.

Vezi și

Un nou stil vestimentar

Pe acelaşi subiect

Iar clienţii nu au întârziat să apară. Cei mai mulți vor fie să-şi personalizeze propriile haine. A primit cereri chiar şi din străinătate, iar unele au lăsat-o cu gura căscată.

Anca Cătrună – artist plastic: Cred că cea mai ciudată comandă pe care am avut-o a fost să pictez un tramvai.

Anca lucrează chiar și 30 de ore pentru un desen. Dacă unii clienţi ştiu exact ce îşi doresc, alţii se lasă pe mâna artistului.

 Anca Cătrună – artist plastic: Mi-a spus doar să o reprezint pe ea, cum o văd eu pe ea, pe fata cu pâine bună.

Vopseaua folosită de artistă este rezistentă la apă, iar imprimeurile pot fi făcute pe orice tip de material.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
SONDAJ: Aţi folosit un Advent Calendar în perioada sărbătorilor de iarnă?
Observator » Inedit » Hainele pictate, un nou stil vestimentar. O tânără din Constanţa a găsit o modalitate inedită de a refolosi ţinutele vechi