Antena Meniu Search
x

Horă în curtea Spitalului "Victor Babeş" din Craiova, după vindecarea primului pacient cu covid-19 (Video)

Mai multe cadre medicale, de la Spitalul "Victor Babeş" din Craiova, s-au prins într-o horă mare în curtea spitalului. Eroii din prima linie, a luptei cu noul coronavirus, probabil au vrut să demonstreze reziliența și unitatea românului în timpuri de mare încercare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.04.2020, 16:44

- Facebook Spitalul Clinic de BI şi PNF „Victor Babeş“ Craiova

Mai multe cadre medicale, de la Spitalul "Victor Babeş" din Craiova, s-au prins într-o horă mare în curtea spitalului. Eroii din prima linie, a luptei cu noul coronavirus, au vrut să demonstreze reziliența și unitatea românului în timpuri de mare încercare.

Cadrele medicale au sărbătorit vindecarea primului pacient infectat cu covid-19. Pacientul a fost salvat de trei ori de la moarte de cadrele medicale, în timpul internării sale, apoi, vindecat de noul coronavirus.

Pacientul a plecat acasă sănătos, vindecat, iar medicii au sărbătorit câștigarea unei lupte, printr-o horă oltenească.

Îmbărcați cu halate de protecţie, bonete şi mănuşi, cadrele medicale au petrecut câteva minute de bucurie în horă, apoi s-au întors la lunga și chinuitoarea luptă cu virusul, cu care mulți dintre medici s-au infectat, încercând să salveze alte vieți.

"Numai împreună vom învinge", este mesajul cadrelor medicale, care însoțește înregistrarea video.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Inedit » Horă în curtea Spitalului "Victor Babeş" din Craiova, după vindecarea primului pacient cu covid-19 (Video)