Meniu LIVE
Search
x

Horă în curtea Spitalului "Victor Babeş" din Craiova, după vindecarea primului pacient cu covid-19 (Video)

Mai multe cadre medicale, de la Spitalul "Victor Babeş" din Craiova, s-au prins într-o horă mare în curtea spitalului. Eroii din prima linie, a luptei cu noul coronavirus, probabil au vrut să demonstreze reziliența și unitatea românului în timpuri de mare încercare.

De Cristian Ionescu la 09.04.2020, 16:44

Mai multe cadre medicale, de la Spitalul "Victor Babeş" din Craiova, s-au prins într-o horă mare în curtea spitalului. Eroii din prima linie, a luptei cu noul coronavirus, au vrut să demonstreze reziliența și unitatea românului în timpuri de mare încercare.

Cadrele medicale au sărbătorit vindecarea primului pacient infectat cu covid-19. Pacientul a fost salvat de trei ori de la moarte de cadrele medicale, în timpul internării sale, apoi, vindecat de noul coronavirus.

Pacientul a plecat acasă sănătos, vindecat, iar medicii au sărbătorit câștigarea unei lupte, printr-o horă oltenească.

Îmbărcați cu halate de protecţie, bonete şi mănuşi, cadrele medicale au petrecut câteva minute de bucurie în horă, apoi s-au întors la lunga și chinuitoarea luptă cu virusul, cu care mulți dintre medici s-au infectat, încercând să salveze alte vieți.

"Numai împreună vom învinge", este mesajul cadrelor medicale, care însoțește înregistrarea video.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Horă în curtea Spitalului "Victor Babeş" din Craiova, după vindecarea primului pacient cu covid-19 (Video)

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%