Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 14 aprilie 2018. Bani mulţi, un accident grav şi o moştenire. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 14 aprilie 2018. Gemenii riscă să fie lăsaţi baltă de partener, dacă nu îi oferă atenţie, iar Taurii sunt sfătuiţi să stea departe de volanul maşinii.

de Redactia Observator

la 13.04.2018 , 18:53

Horoscop 14 aprilie 2018

Horoscop 14 aprilie 2018. Gemenii riscă să fie lăsaţi baltă de partener, dacă nu îi oferă atenţie, iar Taurii sunt sfătuiţi să stea departe de volanul maşinii.

Fecioarele trebuie să-şi controleze stările de nervozitate. De preferat ar fi să petreacă puţin timp singur şi să îşi pună ordine în gânduri.

Horoscop 14 aprilie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Sâmbăta este o zi grozavă pentru Berbeci. Veți cunoaște un nou vecin și vă va invita să vă alăturaţi hobby-ului său preferat. Problema este că sunteţi atât de interesat de acest subiect, încât uitaţi complet de celebrarea familiei, programată în această seară.

Veţi ajunge mai târziu decât ceilalţi, dar nu veţi pierde nimic, fiind un eveniment la care se întâmplă de fiecare dată acelaşi lucru. Toate rudele vor schimba poveşti din trecut, pe care le ştiţi oricum deja în cel mai mic detaliu

Horoscop 14 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul trebuie să aibă mare grijă astăzi şi nu i se recomandă să conducă maşina altcuiva. Există riscul unui accident pe şosea, moment în care vă veţi afla într-o situaţie critică.

De altfel, scenariul ideal pentru dvs în această zi presupun absenţa oricărui tip de excursii. Puteţi să vă petreceţi timpul în orice alt mod şi va fi mai itneresant decât o călătorie.

Ce aţi spune de o petrecere acasă sau o mică întâlnire între prieteni?

Horoscop 14 aprilie pentru Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai atenţi în sfera dragostei. Partenerul dvs va insista serios asupra acestui fapt, obosiţi fiind de faptul că mereu trebuie să alegeţi între el şi prietenii dvs, cărora de altfel le oferiţi mereu prioritate.

Auzind un ultimatum şi fiind pus în situaţia de a alege, nu ezitaţi să oferiţi un răspuns. Gândiţi-vă bine, partenerul dvs nu vă va ierta dacă şi de această seară vor rămâne din nou singuri.

Horoscop 14 aprilie 2018 pentru Rac

Racul primeşte veşti care mai de care mai interesante, surprinzătoare şi neaşteptate despre planurile rudelor sale! S-ar putea să deveniţi bogat. Această persoană vârstnică şi-a scris testamentul, în care v-a numit principalul succesor al marii sale averi.

Cu siguranţă veţi rămâne mască pe moment, dar veţi începe imediat să vă gândiţi la modul în care alţi membri ai familiei voastre vor reacţiona la aflarea veştii. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îl păstrați secret până când va veni timpul.

Horoscop 14 aprilie pentru Leu

Leul îşi va petrece ziua fără prea mult entuziasm. De dimineaţă până seară vă veţi ocupa de curăţarea casei, iar de-abia apoi, tot ce veţi face va fi să vă uitaţi la un show tv sau citirea unei cărţi preferate. Înainte de culcare, veţi primi un mesaj de la un prieten apropiat.

Vorbiţi cu el câteva minute, dar mai apoi nu veţi mai putea adormi, aflând nişte veşti senzaţionale de la acest prieten, despre o cunoştinţă comună.

Horoscop 14 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara trebuie să îşi controleze stările de nervozitate şi să evite să-şi elibereze negativismul asupra celor din jur. Cei apropiaţi nu sutn de vină pentru faptul că nu aveţi o zi prea strălucită şi nu aveţi dreptul să le stricaţi şi lor ziua cu nemulţumirile voastre nerezonabile.

De preferat ar fi să petreceţi puţin timp singur şi să vă limpeziţi mintea, puneţi-vă ordine în gânduri şi veţi vedea că orice problemă interioară aţi avea, va trece de la sine.

Horoscop 14 aprilie pentru Balanţă

Balanţa are astăzi parte de un moment romantic neaşteptat. Veţi primi un poem de la prietenul sau admiratorul dvs de lungă durată.

Dacă aveți deja un partener permanent, ştergeţi cât mai repede acest mesaj, pentru că nu vă va aduce decât numeroase probleme în relaţia de cuplu. Ar fi mai bine să înştiinţaţi această persoană că astfel de încercări de apropiere nu sunt potrivite pentru dvs.

Horoscop 14 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii trec printr-o stare destul de tensionată. Una dintre rudele dvs mai în vârstă vă va cere să daţi o mână de ajutor în familie, lucru care vă va ocupa timp până seara târziu. Obosit, veţi hotărî să vă relaxaţi, emrgând la petrecerea unui prieten apropiat.

Din păcate, chiar şi în timpul petrecerii, veţi fi solicitat din nou cu o treabă familială, ceea ce vă va enerva şi vă va crea o grămadă de necazuri lăuntrice.

Horoscop 14 aprilie pentru Săgetător

Săgetătorii sunt puşi pe fapte mari şi vor să se pregătească intens pentru a ajunge la o formă fizicăd e invidiat. În acest scop, veți alege cel mai profesionist nutriționist și vă veți promite că veți urma toate recomandările sale.

Prima ispită va apărea chiar astăzi, când veţi ieşi în oraş cu un prieten sau doi şi brusc, în mod neaşteptat, vă veţi găsi la un banchet de familie, unde veţi vedea o varietate de feluri de mâncare. Din păcate, toate incompatibile cu noua dvs dietă.

Horoscop 14 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi vor fi dezamăgiți de unul dintre vechii lor prieteni. În ultimul moment ei vă vor informa că excursia voastră împreună nu va mai avea loc.

Va trebui să decideți urgent pe cine să rugaţi să vă însoțească. În mod aleatoriu, sau...nu, veţi face propunerea unei persoane care a fost întotdeauna atrasăd e dvs. După această călătorie, sentimentul va deveni reciproc.

Ba chiar veți fi convins că această persoană este partenerul ideal pe care l-ați căutat de foarte mult timp. Poate că n-a fost o idee aşa

Horoscop 14 aprilie pentru Vărsător

Vărsătorul vrea să facă o achiziţie costisitoare în această zi. Veți dedica mai multe ore afacerilor la domiciliu, iar seara veți merge la o plimbare prin centrul comercial.

Într-un magazin veţi vedea un articol pe care vi-l veţi dori imediat şid ecideţi să-l cumpăraţi în viitorul apropiat. Visul nu se va termina aici aşa că atunci când ajungeţi acasă, veţi apela la rude şi prieteni pentru a împrumuta suma necesară achiziţionării lui.

Horoscop 14 aprilie 2018 pentru Peşti

Peştii vor avea astăzi o conversaţie foarte serioasă cu partenerul de viaţă. Acesta va dori să purtaţi o discuţie, în care să vă spună despre planurile lor de a extinde familia. Dacă sunteţi sincer cu voi înşivă, vă veţi pune această întrebare şi veţi ajunge la concluzia că dvs nu sunteţi pregătit pentru naşterea unui copil acum.

Va trebui să fiţi cât mai tact posibil atunci când veţi transmite această opinie partenerului, precizând că vă doriţi să aveţi un copil cu acesta, doar că nu în acest moment.

(Sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 14 aprilie 2018. Bani mulţi, un accident grav şi o moştenire. Informaţii la zi pentru toate zodiile