Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 aprilie 2018. Bani, cadou de lux şi sacrificiu din iubire. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 24 aprilie 2018. Taurul ar trebui să evite contactul cu şeful, Berbecul are probleme cu părinţii, iar Racul îşi petrece ziua la volan. Fecioara îşi caută loc de muncă, Scorpionul crede că şi-a găsit jumătatea ideală, iar Săgetătorul se sacrifică pentru şefa sa, care îi este şi iubită.

Horoscop 24 aprilie 2018. Bani, cadou de lux şi sacrificiu din iubire. Informaţii la zi pentru toate zodiile
Horoscop 24 aprilie 2018. Bani, cadou de lux şi sacrificiu din iubire. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 24 aprilie 2018. Taurul ar trebui să evite contactul cu şeful, Berbecul are probleme cu părinţii, iar Racul îşi petrece ziua la volan.

Fecioara îşi caută loc de muncă, Scorpionul crede că şi-a găsit jumătatea ideală, iar Săgetătorul se sacrifică pentru şefa sa, care îi este şi iubită.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 24 aprilie va uita de promisiunea făcută unor rude mai în vârstă. Nu se va întâmpla nimic groaznic, dar părinții dvs. vor numi incidentul de astăzi o adevărată tragedie. Nu încercați să le explicați nimic, pentru că nu vor auzi cuvintele voastre. Oferiți-le celor dragi puțin timp să se liniştească și numai atunci prezentaţi-le argumentele. Apropo, înainte de a începe o astfel de conversație delicată, asigurați-vă că părinții dvs. nu au probleme cu tensiunea arterială. S-ar putea ca o discuţie în contradictoriu să-i enerveze peste măsură şi lucrurile să degenereze repede.

Pe acelaşi subiect

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul în această zi ar trebui să evite contactul cu șeful. Deşi destul de greu de făcut, este important, pentru că există un risc mare de ceartă. Căutați o scuză pentru a scăpa de conversațiile inutile, pentru că de acolo începe totul. Faceți totul pentru a vă controla complet starea de spirit. Nu vă fie frică să dați sefului detalii minore, pentru că dacă ignorați acest sfat, aceste mici lucruri se vor transforma în ucigași de carieră. Nu faceţi glume şi nu vă aruncaţi în conversaţii irelevante. Abia aşteaptă să vă înghesuie într-un colţ.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii din 24 aprilie 2018 vor suporta cheltuieli neplanificate. Cel mai probabil, un aparat de uz casnic important se va strica sau mașina dvs. va necesita o diagnosticare urgentă la centrul de service. Oricum, va trebui să amânați pentru mai târziu petrecerea timpului liber şi să vă pregătiţi pentru o cheltuială usturătoare, dar necesară. Dar ești norocos. Este posibil să obţii o reducere consistentă de la mecanic sau să găseşti ceva ieftin şi bun. Îţi rămân ceva bănuţi şi pentru petrecerea de diseară, însă parcă nu te distrezi la fel când ai buzunarul gol.

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Rac

Racul va petrece această zi la volanul mașinii sale. Veți simţi nevoia de a îndeplini o sarcină care presupune să petreceţi un timp îndelungat pe şosea. Este posibil ca drumul să vă poarte în alt oraş, destul de îndepărat. Oricum nu vă placea starea de gelozie a colegilor dvs. și veți fi bucuroși să-i lăsaţi în urmă, la o distanță sigură. Veți termina ziua destul de obosit. Fizic, dar nu mental. Acest drum lung vă face bine la psihic, ajutându-vă să vă relaxaţi. Bucuraţi-vă de această mică vacanţă, pentru că va fi cam singurul pretext de fugă pentru o lungă perioadă de timp.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Leu

Leul în această zi nu va putea să găsească un compromis între ambițiile sale și oportunitățile reale ale vieţii. Tot încercați să vă realizați obiectivul, depășind în mod persistent orice interferență. Cu toate acestea, există riscul ca, în ultimul moment, atunci când veți sta pe marginea finalităţii a ceea ce v-aţi propus să faceţi, energia dvs. să fie epuizată şi să vă înecaţi ca ţiganul la mal, cum s-ar zice. Dacă această sarcină este foarte importantă pentru dvs., găsiți în prealabil aliați potriviți, oameni de încredere gata să acorde o mână de ajutor atunci când este necesar. Sunteţi Leu, recunoscut pentru ambiţia incredibilă, dar sunteţi şi om, iar asta înseamnă că aveţi şi nevoie de puţină odihnă.

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 24 aprilie 2018 se va găsi în câteva circumstanțe foarte interesante. Niciunul dintre oamenii din jurul tău nu va ghici ce se află în spatele discursurilor tale lungi și a numeroaselor dialoguri pe care le-ai purtat în ultima vreme. Ai fost corect şi ai discutat, cu o elocvenţă de neegalat, toate detaliile despre ceea ce crezi că ar trebui să se întâmple la locul de muncă, în aşa fel încât tensiunea şi stresul să nu mai fie definitorii pentru o meserie atât de frumoasă.  Din nefericire, factorii decizionali te ignoră, pur şi simplu. Poate ar trebui să-ţi schimbi locul de muncă. Aici nu vei face decât să te enervezi.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa în această zi va fi capabilă să obțină un succes major în afacerile legate de muncă. Dacă ați lucrat recent la un proiect complex, înseamnă că astăzi va ajunge la final. Pentru dvs. va fi un mic triumf personal, pe care doriți să-l sărbătoriți. Invită-ți prietenii pentru o mică petrecere, dar lăsați la o parte toate discuțiile despre muncă. Oamenii care vin să vă onoreze nu vor să vă asculte aberaţiile despre muncă şi colegi, ei vor să bea, să mănânce şi să se distreze cu dvs. Relaxaţi-vă şi intraţi în atmosfera de petrecere. Mâine e o nouă zi de muncă.

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi ar trebui să își planifice cu atenție aspectul. Plecaţi de acasă numai după ce vă asigurați că sunteți imaginea perfecțiunii. Trebuie să fiți gata pentru momentul în care soarta vă va prezenta ocazia de întâlnire cu jumătatea ideală. De ani de zile faceţi acelaşi lucru, în fiecare zi, cu speranţa că poate azi se întâmplă. Ei bine, azi chiar se întâmplă să cunoaşteţi pe cineva, iar această persoană se află undeva într-o mulțime. Dar, după ce vă veți întâlni, nu va mai trebui să vă întrebați dacă este alegerea dvs. ideală, pentru că veţi afla că este puţin nesinceră.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii în această zi nu ar trebui să permită întârzieri în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Veți fi văzut ca neprofesionist dacă vă predați proiectul dvs. important mai târziu decât trebuia, chiar dacă persoana care este de vină pentru întârzierea la predare este chiar şefa dvs., cu care aveţi o relaţie amoroasă. Ceilalţi şefi nu vor vedea cu ochi buni această relaţie şi probabil că amândoi vă veţi pierde locurile de muncă. Cel mai bine este să nu dezvăluiţi relaţia şi să luaţi vina întârzierii proiectului total asupra dvs. În cel mai rău caz veţi fi atenţionat sau mustrat, dar amândoi vă veţi păstra joburile. Un mic sacrificiu, pentru care şefa şi iubita ta îţi va fi extrem de recunoscătoare.

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi îşi vor petrece timpul într-un magazin, căutând un cadou foarte frumos pentru obiectul dorinţei tale, un băiat frumos, înalt şi brunet. Încerci de vreo lună să te faci remarcată  cu ceva în faţa lui, însă de fiecare dată timiditatea ta excesivă îţi strică planurile şi nu mai reuşeşti să faci nimic. Astăzi te gândeşti că, poate cu un cadou interesant vei fi ţinută minte. Şi ai dreptate. De fiecare dată când se el se va uita la acest obiect, îşi va aminti de tine. Iar asta îţi creşte şansele să te caute. Poate nu şi-a dat seama de semnalele tale, însă acest cadou este cheia. Ai grijă să fie unul deosebit.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi nu va avea gândul la muncă. Cu mare dificultate, vă forțați să lucraţi, dar gândurile voastre se întorc din nou și din nou la discuția pe care aţi avut-o cu partenerul de suflet. Continuați să așteptați și să sperați că o să-i treacă repede faza prin care trece. Încercaţi să vă păcăliţi că timpul liber pe care l-a cerut departe de tine este doar o capriciu instantaneu, și nu ceva serios. Totuşi, telefonul tău va rămâne tăcut cu încăpățânare, fără să-ți aducă apelul dorit. Asta e, s-ar putea ca noi doi să fi fost înlocuit cu eu. Cel puţin, în ceea ce-l priveşte pe partenerul tău.

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii în această zi vor proiecta un sentiment de superioritate asupra mulțimii. Există riscul ca aroganța voastră să depășească toate limitele admise și nimeni n-o să vă poată face nimic. Este foarte puțin probabil că va exista o persoană în mediul dvs. de prieteni sau din familie care vă poate pune înapoi în locul dvs, deci singura varianta este sa incercati sa va controlati. Sigur, reusitele incredibile nu vi le ia nimeni, însa asta nu înseamnă ca trebuie să faceţi de ruşine pe toată lumea. Unii pot mai mult, alţii mai puţin. Asta e, tu poţi mai mult. Dar trebuie să te întrebi de ce te-ai înconjurat cu persoane care pot atât de puţin.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Horoscop 24 aprilie 2018. Bani, cadou de lux şi sacrificiu din iubire. Informaţii la zi pentru toate zodiile