Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 aprilie 2018. Bani de vacanţă, iubire pe internet și scandal monstru cu vecinii. Informații la zi pentru toate zodiile

Horoscop 22 aprilie 2018. Berbecii pierd bani din cauza unui coleg impertinent, Gemenii discută cu „iubirea” de pe internet, iar Fecioarele învață să tacă.

Horoscop 22 aprilie 2018. Bani de vacanţă, iubire pe internet și scandal monstru cu vecinii. Informații la zi pentru toate zodiile
Horoscop 22 aprilie 2018. Bani de vacanţă, iubire pe internet și scandal monstru cu vecinii. Informații la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop duminică 22 aprilie 2018. Berbecii pierd bani din cauza unui coleg impertinent, Gemenii discută cu „iubirea” de pe internet, iar Fecioarele învață să-și țină gura.

Balanțele se trezesc dintr-o dată într-o relație serioasă, Leii se ceartă deși nu au dreptate, iar Peștii fac orice pentru a scăpa de treabă.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Berbec

Zi cu nervi și dezamăgire pentru berbeci. Proiectul la care lucrezi de mai mult timp riscă să fie compromis din cauza unui coleg impertinent. Îți dai seama, în sfârșit, că s-a lăudat degeaba și că, de fapt, nu se pricepe la nimic. Profesionistul se dovedește a fi un amator îngâmfat. Mergi mai departe, sunt destui oameni competenți alături de care poți progresa.

Pe acelaşi subiect

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Taur

Duminică e o zi de relaxare pentru tauri. Te simți excelent alături de cele mai dragi persoane și aduni momente de neuitat. Setimentul de liniște e atât de puternic încât îți aduci aminte de casa părintească și de clipele unice petrecute atunci când erai copil. Ce poate fi mai frumos?

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Gemeni

Nu te obligă nimeni să te desparți de canapea astăzi. Îți petreci toată ziua pe net, discutând cu o persoană despre care ai sentimentul că va fi jumătatea ta. Cu toate că vrei cu toată ființa să o cunoști în persoană, decizi să amâni momentul întâlnirii. Numai tu știi de ce.

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Rac

O zi superbă pentru raci! Îți petreci ziua acasă, acolo unde te simți cel mai bine. Dimineață te vizitează rudele dintr-o tară străină, și „mica întânire” ține până seara târziu. Bineînteles, nu lipsesc cadourile. Primești suveniruri și multe alte obiecte unice, care te vor încânta.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Leu

Știi că ai toate argumentele de partea ta atunci când nimeni nu îndrăznește să te contrazică. Problema e că, de fapt, nu ai dreptate, dar acest lucru va ieși la iveală ceva mai târziu. Deși vei fi confruntat în față, după acest moment, îți menții părerea cu fermitate și minimalizezi incidentul.

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Fecioară

Lecție de umilință pentru fecioare. Te lauzi în fața tuturor cu noua achiziție dar, ce să vezi, tranzacția nu se finalizează. Lumea te va asalta cu telefoane pentru a-și da cu părerea. Pregătește-te din timp, tu ai ales să vorbești când nu era cazul. Dacă ai grijă ce spui vei reuși să-ți salvezi onoarea.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Balanță

Balantele au o întâlnire de gradul 0. Ți se topește inima de la dragoste, la propriu. Dacă este pregătit pentru acest moment va primi răspunsul mult așteptat. Felicitări, de astăzi se poate considera ca ești într-o adevărata relație amoroasă. Bineînțeles, se lasă cu postări pe Facebook. Nimeni nu ratează un astfel de moment.

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii își petrec ziua luptând pentru ordine. Prima bătălie, cu un vecin care face gălăgie și lasă un dezastru în urmă după o petrecere. Deși îl rogi frumos să o lase mai ușor cu zgomotul, vecinul se încăpățânează, astfel încât nu-și mai rămâne decît să faci o petițe în tot blocul. Va înțelege, până la urmă, ca nu e de glumit cu tine.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Sagetător

Săgetătorii nu sunt pregătiti pentru evenimente tensionate. Ești cu gândul la relaxare și ai impresia ca asemenea momente s-au tot petrecut în trecut. Deja vu la orice pas. Preferi să mergi la cumpărături unde, surpriză, întâlnești o persoană care-ți fură privirea. Și cam atât...

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii sunt deciși să-și pună în ordine viața personală. În primul rând te hotărăști să îmbunătățești comunicarea în cuplu, dar nu uita ca relațiile nu au nevoie doar de vorbe, ci și de afecțiune. N-ar fi rău să pregătești o vacanță romantică. Partenerul va aprecia și, garatat, va uita de toate probleme din cuplu. O vacanță face cât o mie de cuvinte, cel puțin.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii sunt asaltați cu tot felul de informații și cereri din partea prietenilor și a rudelor. Fiecare parcă are ceva de discutat care nu necesită amânare. E dificil să fii o personă de încredere. Va trebui să spui stop, la un moment dat, altfel vei deveni confuz. Nu e nimic rău sa te ocupi și de propria viață.

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Pești

Peștii sunt sătuli de agitație. Toate lucrurile care trebuie făcute acasă te duc cu gândul că, poate, e momentul unei schimbări de ritm. Așa că te duci în vizită la un prieten, să testezi terenul, doar că te trezești în aceeași situație. Concluzia: de ce să tot faci curat și să speli vase, când poți merge la un grătar cu tacâmuri de... plastic? Genial.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Horoscop 22 aprilie 2018. Bani de vacanţă, iubire pe internet și scandal monstru cu vecinii. Informații la zi pentru toate zodiile