Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 martie 2018. Scorpionul îşi distruge cariera! Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 6 martie 2018. Este o zi favorabilă, din toate punctele de vedere, cu câteva excepţii.

Horoscop 6 martie 2018. Scorpionul îşi distruge cariera! Informaţii la zi pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscop 6 martie 2018. Este o zi favorabilă, din toate punctele de vedere, cu câteva excepţii. Scorpionul este în pericol să-şi distrugă cariera din cauza unui hobby, iar Berbecul primeşte un sfat pe care nu trebuie să-l accepte.

De asemenea, Fecioara este dorită foarte mult de o persoană care o doreşte doar pentru o noapte, iar Capricornul primeşte cadoul vieţii.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 6 martie 2018 va căuta cadouri potrivite pentru doamnele minunate din viaţa lui. Ar trebui să fie foarte atent cadou să dea șefului său, care în cele mai multe cazuri, este o femeie. Odată ce ați rezolvat această problemă, veţi avea asigurată o zi destul de relaxantă. Totuşi, ceea ce nu trebuie să discutați cu nimeni este cadoul pentru soţie sau iubită. Un sfat prost s-ar putea să vă strice ziua şi să vă pară rău apoi că aţi aruncat o grămadă de bani pe un cadou care nu va fi apreciat.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 6 martie 2018 pentru Taur

Taurul în această zi va va fi foarte retras şi închis în el. Oboseala acumulata la serviciu se va manifesta deosebit de acut astăzi, ceea ce va determina starea depresiva. Nu încercați să vă luptați cu efortul de a socializa forţat. Veți câștiga mai mult petrecând această zi singuri cu gândurile voastre. De exemplu, veți găsi răspunsul la o întrebare care vă macină de mult timp.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor fi obosiți de ritmul frenetic al acestei zile. În această după-amiaza va trebui să rezolvați câteva probleme importante legate de viitoarea dvs. viață profesională. Seara, veți avea grijă cu generozitate de jumătatea voastră mai bună, care se confruntă cu o problemă medicală. Se va simți mult mai bine, dar veţi fi obligați să vă luați concediu medical ca să fiţi lângă ea, pentru că sănătatea este mai importantă decât cariera și banii.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Rac

Racul va munci în această zi la rezolvarea unei probleme complexe legate de viitorul noilor sale proiecte. Superiorii nu recunosc imediat că proiectul la care lucrați de mai multe săptămâni merită efortul. Va trebui să explicați că ați aplicat o abordare creativă și că proiectul dvs. a devenit mult mai oportun și mai important. Seful tău recunoaște treptat acest lucru, dar gustul amar al acestor probleme va rămâne în sufletul tău pentru o lungă perioadă de timp. Încearcă să-şi cauţi alt loc de muncă, menţine opţiunile deschise.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Leu

Leii ar trebui să prețuiască fiecare minut din timpul lor. Nu-l pierdeți pe lucruri care pot aștepta, în loc să faceți ceva cu adevărat important. Vei negocia cu un potențial angajator. Dă-ţi toată silinţa. În timpul acestei conversații, veți insista asupra propriilor termeni și condiţii, dar nu vă retrageți de la jobul actual. Trebuie să găsești timp și energie pentru amândouă, pentru că este exact ce ai nevoie.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Fecioara

Pe 6 martie, o persoană vicleană și care crede că vă poate păcăli, va încerca să seducă Fecioara. Sunteți, desigur, neclintit ca o stâncă, însă persoana respectivă nu este tocmai uşor de respins. Îţi va smulge câteva zâmbete şi o să arunce o umbră de îndoială asupra lucrurilor pe care le simţi. Nu credeți cuvintele pe care le auziți astăzi, pentru că sunt absolut goale. Acest sfat este și mai relevant dacă aveți un partener de viață. Îi puteţi pierde din cauza acestei aventuri. Nu cedaţi la insistenţele acestei persoane.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Balanta

Balanta nu va munci cu spor azi. Toate grijile se vor concentra asupra unei persoane despre cu care toată lumea spune că te vei căsători. Seara veţi merge într-un restaurant cu această persoană şi veţi discuta subiectul. Dacă știți sigur că nu veți putea fi niciodată împreună, sau aveţi dubii, găsiți cuvintele potrivite pentru a transmite această decizie, cât de delicat puteţi.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionul pe 6 martie 2018 se va concentra pe un nou hobby. Te va preocupa în timpul zilei, chiar şi în timpul muncii. Periodic, veți fi întrerupt de cererile colegilor și de sarcinile care se află pe lista sarcinilor dvs. profesionale. Încercați să le trataţi cu cea mai mare responsabilitate. Există riscul ca astăzi, din cauza hobby-ului tău, să faci o greșeală care îţi va distruge cariera.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Sagetator

Astăzi veţi auzi destăinurile teribile ale unei persoane foarte dragi vouă. El va dezvălui întregul adevăr şi o să vă doară foarte mult ce auziţi. Problemele acestei persoane vor începe să vă macine atât de mult, încât nu le veţi putea uita mult timp. Astăzi o să vă faceţi o promisiune că, de acum înainte, o să vă ţineţi în frâu curiozitatea prin orice mijloace. Dacă nu sunteţi pregătit pentru o suferinţă, încercaţi să evitaţi discuţia de azi.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi sunt destinați să obțină o mare surpriză. Ați vorbit despre asta, în zadar, timp de câțiva ani, câteodată ai vizat şi noaptea despre această dorinţă. După cum o să vedeţi azi, partenerul dvs. a găsit o sursă suplimentară de venit și o să vă câştige pentru totdeauna cu îndeplinirea marii dorinţe. Apreciați din tot sufletul acest gest și nu uitați să vă exprimați sincer mulțumirile acestei persoane, care este pregătită să facă cele mai mari sacrificii pentru dumneavoastră.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Varsator

Varsatorului in aceasta zi îi va fi incredintat un proiect important, impreuna cu dificultati uriaşe. Puteți îndeplini această sarcină numai cu un efort incredibil, pentru care câștigați lauda publică a superiorilor voştri. Din păcate, creșterea carierei pentru dvs. va rămâne în continuare doar un vis eteric, cu excepția cazului în care întrebați conducerea în legătură cu aceasta. Daţi exemplu în faţa şefilor reuşita de astăzi şi cereţi o avansare. Altfel, toată lumea o să vă felicite, dar nu va avea nimeni iniţiativa de a vă răsplăti efortul.

Horoscop 6 martie 2018 pentru Pesti

Pestii în această zi vor încerca să iasă din anonimat cu ajutorul mediului online. Veţi face un gest dubios, iar mulți se vor delecta şi amuza cu ce aţi făcut. Partea proastă este că toţi bizarii vor fi interesaţi de tine, câştigând mulţi fani sau admiratori pe care nu îi cunoşti. Nu e un lucru bun, o să vrei să scapi de acești oameni, după ce o să vezi cu ce se ocupă.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » Horoscop 6 martie 2018. Scorpionul îşi distruge cariera! Informaţii la zi pentru toate zodiile