Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 21 aprilie 2018. Capricornii vor fi sub zodia iubirii, se lasă cu planuri de nuntă! Schimbări majore şi pentru alte zodii

Horoscop 21 aprilie 2018. Capricornii se vor afla sub semnul iubirii, fiind gata chiar să îşi fixeze nunta în calendar! Schimbări majore şi pentru alte zodii.

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 09:27

Horoscop 21 aprilie 2018. Capricornii se vor afla sub semnul iubirii, fiind gata chiar să îşi fixeze nunta în calendar! Schimbări majore sunt aşteptate şi pentru alte zodii.

Vărsătorii sunt primii vizaţi de schimbări majore în acest weekend. Iată previziunile pentru toate semne zodiacului.

Horoscop 21 aprilie 2018 Berbec

Vezi și

Iar Berbecii se simt foarte bine astăzi în pielea lor şi vor fi mulţumiţi de tot ce li se va întâmpla. Cu siguranţă vor însenina ziua persoanelor cu care se vor intersecta.

Horoscop 21 aprilie 2018 Taur

Taurii sunt fericiti de prezenta celor dragi. Si-au reunite familia si gasca de prieteni alaturi de care vor petrece o zi plina de zambete. 

Horoscop 21 aprilie 2018 Gemeni

Gemenii in schimb vor muncii in aceasta dimineata, dar asta nu-i face sa-si piarda zambetul. Nu mai e mult pana cand vor incepe distractia.

Horoscop 21 aprilie 2018 Rac

Racii au şansa să înveţe ceva nou astăzi care i-ar putea ajuta foarte mult în carieră. Indiferent de situaţie, ideal ar fi să nu piardă ocazia.

  • Zodii rivale. Berbecii nu suportă Fecioarele, Vărsătorii îi enervează pe Gemeni. Vezi nativii cu care nu te vei înţelege niciodată!

Horoscop 21 aprilie 2018 Leu

O zi de neuitat se anunta pentru Lei. Vor petrece mai mult timp cu rudele şi vor povesti câte-n lună şi în stele.

Horoscop 21 aprilie 2018 Fecioară

Fecioarele vor lucra în echipă cu prietenii sau colegii de serviciu la un proiect personal. Mai au foarte puţin până îşi vor atinge obiectivul.

Horoscop 21 aprilie 2018 Balanţă

Este momentul potrivit pentru Balanţe să poarte o discuţie cu şefii despre carieră. Ar putea obţine o promovare care le va aduce schimbări în viaţa profesională.

Horoscop 21 aprilie 2018 Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua de azi va fi una plină de amuzament. Se distrează de minune cu prietenii sau cu rudele.

Horoscop 21 aprilie 2018 Săgetător

Mai precauti astăzi vor fi Săgetătorii. Îşi analizează situaţia financiară astfel încât să poată lua cele mai bune decizii.

Horoscop 21 aprilie 2018 Capricorn

Capricornii se vor afla astăzi în 'zodia iubirii'. Ei vor petrece alături de persoana iubită şi vor face împreună planuri de viitor. Pot chiar să bată clopote de nuntă pentru cuplu, fiind o ocazie bună de a-şi fixa în calendar chiar nunta!

Horoscop 21 aprilie 2018 Vărsător

În schimb, Vărsătorii, nu vor avea timp să se gandească la sentimente. Vor avea de luat decizii foarte importante pe plan profesional care pot duce la schimbări majore.

Horoscop 21 aprilie 2018 Peşti

Pestii încearcă să îsi termine treaba cât mai repede pentru a putea profita la maxim de weekend.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei 21 aprilie 2018. Capricornii vor fi sub zodia iubirii, se lasă cu planuri de nuntă! Schimbări majore şi pentru alte zodii