Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 21 martie 2018. Zi cu surprize de la persoana iubită pentru Berbeci, câştiguri fabuloase pentru Vărsători

Horoscopul zilei de 21 martie. Norocoşii zilei sunt Scorpionii, iar Racii şi Taurii se pregătesc de schimbări majore în carieră.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 07:51

Horoscopul zilei de 21 martie. Norocoşii zilei sunt Scorpionii şi Berbecii, iar Racii şi Taurii se pregătesc de schimbări majore în carieră.

La capitolul bani, ziua de miercuri se anunţă extrem de importantă pentru Vărsători, care vor duce negocieri dure pentru câştiguri fabuloase.

Horoscop 21 martie 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii vor fi intr-o stare excelenta inca de la primele ore ale zilei. Bucuria vine din partea persoanei iubite care le va face o surpriza.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 21 martie 2018 Taur

O multime de lucruri pozitive se petrec in jurul nativilor Taur si incep sa capete mai multa incredere in fortele proprii. Se gandesc sa inceapa o afacere sau un proiect nou.

Horoscop 21 martie 2018 Gemeni

Pe unde vor merge astazi Gemenii vor face o impresie buna si multi vor fi cei care vor dori sa intre in vorba cu ei. Atitudinea lor va fi fermectoare.

Horoscop 21 martie 2018 Rac

Este o zi importanta pentru voi dragi Raci. Astazi se vor clarifica mai multe aspecte in ceea ce priveste cariera voastra, dar nu aveti motive de ingrijorare. Totul va iesi mult mai bine decat va asteptati.

Horoscop 21 martie 2018 Leu

Leii vor incerca sa faca ceva ce le-ar putea imbunatati starea financiara pe viitor. Insa trebuie sa fie foarte atenti la riscurile la care se expun.

Horoscop 21 martie 2018 Fecioară

Fecioarelor! Familia va ofera tot sprijinul de care aveti nevoie. Sunteti dornice sa faceti o schimbare, iar cei dragi va sustin in totalitate, ba chiar pun umarul la treaba.

Horoscop 21 martie 2018 Balanţă

Pentru Balante astazi urmeaza un eveniment notabil. Poate fi chiar o sedinta la locul de munca. Indiferent despre ce este vorba, important este sa isi pastreze calmul pentru ca vor avea nevoie.

Horoscop 21 martie 2018 Scorpion

Dragi Scorpioni sunteti norocosi, iar ceea ce urmeaza sa se intample o sa va faca pana si pe voi sa credeti asta. Este randul vostru sa va bucurati pentru ca aveti toate motivele.

  • Consultă și previziunile astrologice din Anul nou chinezesc, al Câinelui de Pământ

Horoscop 21 martie 2018 Sagetator

Ziua de astazi o sa fie lipsita de actiune pentru Sagetatori, insa seara va fi una memorabila. De mult timp nu s-au mai simtit atat de bine si de fericiti si totul se datoreaza partenerului de cuplu.

Horoscop 21 martie 2018 Capricorn

Dragi Capricorni Nu lasati la voia intamplarii ceva ce tine de viitorul vostru, mai ales daca este vorba despre familie. Puneti la punct toate detaliile si ocupati-va personal de asta.

Horoscop 21 martie 2018 Varsator

Discutiile de astazi le vor oferi Varsatorilor ocazia de a-si stabiliza situatia financiara. Indicat ar fi sa negocieze cu incredere pentru ca mizele sunt mari!

Horoscop 21 martie 2018 Pesti

Iar Pestii stiu cum sa scoata tot ce este mai bun din partenerul de viata si isi vor alege foarte bine cuvintele atunci cand le vor cere ceva. Asadar vor obtine tot ceea ce si-au propus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei 21 martie 2018. Zi cu surprize de la persoana iubită pentru Berbeci, câştiguri fabuloase pentru Vărsători