Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 24 aprilie 2018. Bani mulţi şi surprize uriaşe pentru unii nativi! Capricornii fac o nouă cucerire în dragoste

Horoscop 24 aprilie 2018. Racii s-ar putea trezi cu o invitaţie total neaşteptată din partea prietenilor, iar Săgetătorii vor molipsi pe toţi cei din jur cu starea lor de bine.

Vezi și

Horoscop 24 aprilie 2018. Racii s-ar putea trezi cu o invitaţie total neaşteptată din partea prietenilor, iar Săgetătorii vor molipsi pe toţi cei din jur cu starea lor de bine.

Pe Capricorni nu îi poţi opri de la nimic. Sunt foarte devotaţi în tot ceea ce fac, iar sfatul este să nu-i asaltăm cu prea multe întrebări.

Horoscop 24 aprilie 2018 Berbec

Berbecii nu vor avea niciun fel de piedică în drumul spre succesul financiar. Un motiv suficient de bun să deschidă în seara aceasta o sticlă de şampanie sau să iasă în oraş cu prietenii.

Horoscop 24 aprilie 2018 Taur

Taurii sunt nerăbdători să petreacă cât mai mult timp alături de cei dragi..Îşi fac planuri peste planuri... aşa că la serviciu nici nu se va simţi prezenţa lor. 

Horoscop 24 aprilie 2018 Gemeni

Gemenii nu ştiu dacă să se ghideze după inimă sau după raţiune... dar într-un final... vor reuşi să le aducă pe amândouă într-un consens.

Horoscop 24 aprilie 2018 Rac

Racii s-ar putea trezi cu o invitaţie total neaşteptată din partea prietenilor... Ar fi bine să nu o refuze pentru că lucrurile spontane...de obicei...ies cel mai bine.

Horoscop 24 aprilie 2018 Leu

Starea generală a Leilor este una pozitivă... Au o vorbă bună pentru fiecare şi reuşesc să aducă zâmbetul celor din jur. 

Horoscop 24 aprilie 2018 Fecioară

Ar fi indicat ca Fecioarele...să nu mai stea pe gânduri şi să-şi folosească şarmul pe care îl au la îndemână...pentru că sigur nu vor trece neobservaţi. Aşa că...Totul ţine de încredere.

Horoscop 24 aprilie 2018 Balanţă

Balanţele sunt foarte critice cu cei din jur...Mai multă toleranţă din partea lor este absolut necesară...Mai ales că apropiaţii ar putea fi deranjaţi de atitudinea lor.

Horoscop 24 aprilie 2018 Scorpion

Dacă Scorpionii vor să contrazică pe cineva astăzi...sau vor să schimbe o situaţie care nu le convine...e recomandat să aleagă cu atenţie cuvintele şi să renunţe la orgoliile inutile.

Horoscop 24 aprilie 2018 Săgetător

Va fi greu să rămâneţi serioşi în preajma Săgetătorilor! Vor fi zâmbitori şi vor molipsi pe toţi cei din jur cu starea lor de bine.

Horoscop 24 aprilie 2018 Capricorn

Capricornii vor reuşi să cucerească persoana care le atrage atenţia de ceva vreme...O veste bună...asta în caz că nu sunt într-o relaţie.

  • Citeşte şi Horoscop aprilie 2018. Leii vor avea noroc cu carul, iar Vărsătorii își vor găsi "sufletul pereche"

Horoscop 24 aprilie 2018 Vărsător

Se simte ceva confuzie în viaţa Vărsătorilor...Mai fac şi greşeli, mai cad şi în borcanul cu melancolii... dar un lucru e sigur...sunt la un pas de obiectivul propus!

Horoscop 24 aprilie 2018 Peşti

Peştii dau mare zor să termine toate treburile rapid... pentru a-şi dedica timpul familiei...Vor avea o zi minunată!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei 24 aprilie 2018. Bani mulţi şi surprize uriaşe pentru unii nativi! Capricornii fac o nouă cucerire în dragoste